Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Gašenje analognog signala u dvjema županijama
Od sutra započinje gašenje analognog signala u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji

Gašenje analognog signala u dvjema županijama

1
    0 0

gorlock @ 10.5.2010. 21:37

Pogledajte prilog _

Ključna riječ u prilogu je:  uglavnom Vam je dovoljna postojeća antenska oprema. 

ŠTO U PRAKSI BAŠ I NIJE TAKO. 

E sad slušajte, što jedan moj kolega iz Istre reče: 

Dok sam imao analogni signal, mogao sam gledati programe, uglavnom s boljom ili lošijom slikom, nekad su se frekvencije preklapale sa talijanskim programima, ali uglavnom moglo se gledati. 

Došao digitalni signal, kupio čovjek prijemnik i u njega ukopčao sobnu antenu na koju je do tada gledao i ne radi. 

Otišao reklamirao čovjek prijemnik, ali u trgovini isprobaju sve radi, kažu oni kakvu antenu imate - takvu, a ne Vi trebate jaču - kupio čovjek jaču, mnogo jaču sobnu antenu, ma specijaliziranu za digitalni signal i......  NE RADI OPET.

E jebe, i antenu, i signa,l i sve, što će sad, zove, pita, raspituje se i nakraju dođe mu kolega poznanik koji će to njemu riješiti ko za njega. 

Reče Vama treba vanjska antena i to obična riblja kost Vama ne pomaže sobna antena ali, ako ne bude ni riblja kost valja kupit i pojačalo. 

ALI ETO IMAO MOJ PAJDOS I SREĆE NIJE MU TREBALO POJAČALO ZA RIBLJU KOST VEĆ SAMO VANJSKA ANTENA KOJU U ŽIVOTU NIJE NIKAD IMAO. 

I sad čovjek na miru može gledat digitalnu televiziju, ali ima jedan mali nedostatak - DIGITALNOG SIGNALA ILI IMA ILI NEMA, IMAŠ SUPER SLIKU ILI NEMAŠ UOPĆE NIKAKVU. 

NE POMAŽE VRTENJE ANTENE ŠTO JE NA ANALOGNOJ PROLAZILO.

E a ja sam mu preporučio, uzmi prijatelju neki paket programa od nekoga od davatelja usluga.......

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala