Pogledajte prilog _
Ključna riječ u prilogu je: uglavnom Vam je dovoljna postojeća antenska oprema.
ŠTO U PRAKSI BAŠ I NIJE TAKO.
E sad slušajte, što jedan moj kolega iz Istre reče:
Dok sam imao analogni signal, mogao sam gledati programe, uglavnom s boljom ili lošijom slikom, nekad su se frekvencije preklapale sa talijanskim programima, ali uglavnom moglo se gledati.
Došao digitalni signal, kupio čovjek prijemnik i u njega ukopčao sobnu antenu na koju je do tada gledao i ne radi.
Otišao reklamirao čovjek prijemnik, ali u trgovini isprobaju sve radi, kažu oni kakvu antenu imate - takvu, a ne Vi trebate jaču - kupio čovjek jaču, mnogo jaču sobnu antenu, ma specijaliziranu za digitalni signal i...... NE RADI OPET.
E jebe, i antenu, i signa,l i sve, što će sad, zove, pita, raspituje se i nakraju dođe mu kolega poznanik koji će to njemu riješiti ko za njega.
Reče Vama treba vanjska antena i to obična riblja kost Vama ne pomaže sobna antena ali, ako ne bude ni riblja kost valja kupit i pojačalo.
ALI ETO IMAO MOJ PAJDOS I SREĆE NIJE MU TREBALO POJAČALO ZA RIBLJU KOST VEĆ SAMO VANJSKA ANTENA KOJU U ŽIVOTU NIJE NIKAD IMAO.
I sad čovjek na miru može gledat digitalnu televiziju, ali ima jedan mali nedostatak - DIGITALNOG SIGNALA ILI IMA ILI NEMA, IMAŠ SUPER SLIKU ILI NEMAŠ UOPĆE NIKAKVU.
NE POMAŽE VRTENJE ANTENE ŠTO JE NA ANALOGNOJ PROLAZILO.
E a ja sam mu preporučio, uzmi prijatelju neki paket programa od nekoga od davatelja usluga.......