Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
James Cameron je 'popušio' Oscara jer nema sise
Američka glumica Sigourney Weaver smatra kako redatelj "Avatara" nije dobio Oscara jer je muškog roda

"James Cameron je 'popušio' Oscara jer nema sise"

1
    0 0

aya @ 14.4.2010. 23:28
    Hmmm, možda njezino mišljenje ima nekakve veze s činjenicom da glumi u Avataru? Laughing
    0 0

dxdy @ 16.4.2010. 2:12
    nije dobio Oscara jer je Avatar obicna preslika rata u Iraku zamotana u specijalne efekte.... gori film nikad nisam gledao...
    0 0

buzdovan @ 16.4.2010. 6:33

@dxdy, jesi li siguran da pričamo o istom filmu!?

Ovakvu glupost nisi mogao napisati sam! Hajde priznaj, koliko vas je bilo na okupljanju konzumiranja bunike dok ste ovo smišljali!?

Ma, ti se u biti samo dobro zajebavaš, zar ne?

Avatar je preslika rata u Iraku!?                   

0 0

karakteran @ 17.4.2010. 11:51
    nije dobio Oscara jer je Avatar obicna preslika rata u Iraku zamotana u specijalne efekte.... gori film nikad nisam gledao...
    dxdy
    nije bitno da li je avatar iračka kopija (ili inspiracija) osobno mislim da nije, ali se slažem da je uvjerljivo najgori blockbuster kojeg sam ikad pogledao. čisto smeće, negledljivo.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala