Hm, nisam gledao film, tako da ne mogu komentirati (nisam ni htio neke postove čitati da si ne bih spoilao) ali meni jedna stvar nije jasna, zašto se morate vrijeđati? Ono, jednom je dobar film, a drugi mu odmah viče da je debil i poremećana osoba... ljudi moji to su filmovi, svatko ima svoj đir.
Nedavno sam nahvalio Trick 'r Treat, film koji je meni genijalan i savršen u svakom pogledu, a Beno kaže da ga nije mogao ni do kraja pogledati... šta bi ja sad trebao, tražit ga po Hrvatskoj da ga nalupam što nemamo isti ukus?! Đizus Krajst....
(Odoh gledati Faces of Death i Guinea Pig)
'tis a joke...
mario
Mario slažem se! I priznajem da sam dosta lak na okidaču...
Međutim, velika je razlika između KOMENTARA FILMA i KOMENTARA ONIH KOJIMA SE FILM SVIDIO! Meni se Narednik James nije svidio pa sam popljuvao film.
Evo, ovako kritiku piše @(upitno)karakteran:
"...dokle god bude ovaca trebat će ih šišati i dokle god se bolesni umovi budu isfuravali na bljuvotine s potpisom svaka će budala imati svoje veselje.
za ovo psiho smeće u kojem mogu uživati samo poremećeni..."
Kako ne reagirati na ovo!? Ne samo što nije shvatio film već vrijeđa sve kojima se film svidio!?
Ne može svatko dati objektivnu i kvalitetnu kritiku. Za to treba biti inteligentan, imati dosta životnog iskustva i ponešto znanja...
I ono najbitnije! Teško je ostati objektivan, ali to je jedina nit vodilja ka kvalitetnoj kritici. Ima puno filmova s tematikom koja mi se sviđa, s glumcima koje cijenim, a opet mi nisu dobri! Obrnuto, upravo mi je Leonardo di Caprio jedan od najantipatičnijih glumaca, ali to ne znači da film u kojem glumi mora biti loš.
Nešto poput auta. Ima super opremu, vrhunske performanse, a meni se ipak (subjektivno) ne sviđa. Ali to ne znači da je sam auto loš. I da one koji ga kupe imam pravo nazivati ovcama za šišanje i umno poremećenima...