Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Večera za 5: Kreće nova sezona kulinarskog showa
Ove nas sezone očekuje čak 75 novih, produženih epizoda poznate lifestyle kulinarske emisije "Večera za 5"

Večera za 5: Kreće nova sezona kulinarskog showa

1
    0 0

aya @ 17.2.2010. 0:04

Ideeeeš, nove epizode? Pa RTL će nas skroz razmaziti Laughing!

Ma neeee, bolje dati reprizine reprize reprizu, da ostanu u trendu - npr. Dadilja (nemojte više, mooolim vas), CSI, Zakon braće, Kućanice, Malcom u sredini, Princ iz Bel Aira...ma jedino je Dnevnik novi (a i on bi, valjda, bio repriza, al ipak nema smisla....)

0 0

prase @ 17.2.2010. 21:58

Ideeeeš, nove epizode? Pa RTL će nas skroz razmaziti Laughing!

Ma neeee, bolje dati reprizine reprize reprizu, da ostanu u trendu - npr. Dadilja (nemojte više, mooolim vas), CSI, Zakon braće, Kućanice, Malcom u sredini, Princ iz Bel Aira...ma jedino je Dnevnik novi (a i on bi, valjda, bio repriza, al ipak nema smisla....)

aya

ma da ti pravo kazem ovo s dnevnikom,cini mi se da se neki dan reprizirao...ili od pustih repriza na RTLu neznas sto je repriza a sto novinaInnocent
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala