Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
'Johnny Depp mrtav pijan sletio u provaliju i poginuo'
Američki glumac je ni kriv ni dužan postao žrtva internetskih tabloida koji su ga pokopali prije vremena

Johnny Depp mrtav pijan sletio u provaliju i poginuo

1
    0 0

aya @ 26.1.2010. 0:09
    Idioti jedni, *bem vam naslov - skoro mi je srce otkazalo! Cool
    0 0

jana_banana @ 26.1.2010. 0:30
    Idioti jedni, *bem vam naslov - skoro mi je srce otkazalo! Cool
    aya
    meni je puklo... oma
    0 0

beno @ 26.1.2010. 9:08

Legendo :D :D

0 0

beno @ 26.1.2010. 10:53
    Imam folder od nekih 500 slika magaraca

senilno_magare

Jel samo meni ovo zvuci malkice disturbing?

;)

0 0

jua @ 26.1.2010. 11:03

skoro krepah

0 0

beno @ 26.1.2010. 15:42

Slazem se!!
    Ako Dr. Steel moze imat svoje Toy Soldiers, Robin Hood svoje Merry Men -  zasto senilno_magare ne bi moglo imat svoj Trusty Donkey Army (aka Inglorious asses) ?!?

0 0

"Tabloidi se srozali opet" ili tako nekako...

Sigurno je da su napravili rekordnu prodaju od smrti Britney Spears, a za čast tko pita!

0 0

seljankica @ 27.1.2010. 9:20

Well, what can I say... Laughing svi mi imamo svoju Ahilovu petu... moja su magarci. Indijcima su krave svete... a meni, well, take a friggin' guess Laughing. And mark my word - jednog dana ćemo ja i moja vojska magaraca pokorit svijet krenuvši od Bukurešta!

P.S. - I have issues, and probably need a long-term therapy!... time for my medicine.

senilno_magare

svi imamo neki fetisLaughing ja i moje seljankice cemo ti se pridruzti u pokoravanju svijetaLaughing
    p.s.imam mali problemSurprisedmorati cu u potragu sa seljankicamaCry
    0 0

jua @ 27.1.2010. 11:27
    svi imamo neki fetisLaughing ja i moje seljankice cemo ti se pridruzti u pokoravanju svijetaLaughing
    p.s.imam mali problemSurprisedmorati cu u potragu sa seljankicamaCry
    seljankica

neće ti to problem bit. =)

netko spominjao terapiju O.o mogli bi nać negdje neku grupnu terapiju, možda dođe jeftinije, psihići su skupi lately, valjda i njima kriza. pa da, razumljivo, ljudi imaju problema a nemaju para pa im se jednostavnije ubit nego otić psihiću. vidite, nije ni psihićima lako. (ok someone shoot me)

0 0

aya @ 30.1.2010. 1:38

"Sigurno je da su napravili rekordnu prodaju od smrti Britney Spears, a za čast tko pita!

Valjda si mislio Brittany Murphy ???Cool

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala