Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
P.S. Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove.
Idioti jedni, *bem vam naslov - skoro mi je srce otkazalo! aya
Legendo :D :D
Imam folder od nekih 500 slika magaracasenilno_magare
Jel samo meni ovo zvuci malkice disturbing?
;)
skoro krepah
Slazem se!! Ako Dr. Steel moze imat svoje Toy Soldiers, Robin Hood svoje Merry Men - zasto senilno_magare ne bi moglo imat svoj Trusty Donkey Army (aka Inglorious asses) ?!?
"Tabloidi se srozali opet" ili tako nekako...
Sigurno je da su napravili rekordnu prodaju od smrti Britney Spears, a za čast tko pita!
Well, what can I say... svi mi imamo svoju Ahilovu petu... moja su magarci. Indijcima su krave svete... a meni, well, take a friggin' guess . And mark my word - jednog dana ćemo ja i moja vojska magaraca pokorit svijet krenuvši od Bukurešta!P.S. - I have issues, and probably need a long-term therapy!... time for my medicine.senilno_magare
Well, what can I say... svi mi imamo svoju Ahilovu petu... moja su magarci. Indijcima su krave svete... a meni, well, take a friggin' guess . And mark my word - jednog dana ćemo ja i moja vojska magaraca pokorit svijet krenuvši od Bukurešta!
P.S. - I have issues, and probably need a long-term therapy!... time for my medicine.
svi imamo neki fetis ja i moje seljankice cemo ti se pridruzti u pokoravanju svijetap.s.imam mali problemmorati cu u potragu sa seljankicamaseljankica
neće ti to problem bit. =)
netko spominjao terapiju O.o mogli bi nać negdje neku grupnu terapiju, možda dođe jeftinije, psihići su skupi lately, valjda i njima kriza. pa da, razumljivo, ljudi imaju problema a nemaju para pa im se jednostavnije ubit nego otić psihiću. vidite, nije ni psihićima lako. (ok someone shoot me)
"Sigurno je da su napravili rekordnu prodaju od smrti Britney Spears, a za čast tko pita! AvatarValjda si mislio Brittany Murphy ???
"Sigurno je da su napravili rekordnu prodaju od smrti Britney Spears, a za čast tko pita!
Valjda si mislio Brittany Murphy ???