Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Kako sam upoznao vašu majku postaje mjuzikl
Serija će za svoju jubilarnu, stotu epizodu nakratko postati mjuzikl čija će glavna zvijezda biti Barney Stinson

"Kako sam upoznao vašu majku" postaje mjuzikl

1
    0 0

zoe @ 13.1.2010. 16:54
    jedva cekam da vidim ko je majka!Embarassed
    0 0

jua @ 13.1.2010. 19:52

na kraju će ispast onako randomly neka žena umire na ulici

i začudo se tamo nađe neki sudac i taj lik

i žena prije neg umre mu usmeno prepiše djecu jer je jadna sama, ne pozna nikog, obitelj ju protjerala, a sudac tamo to odobri jer je zakonski to moguće i to se zove usmeni ugovor, i ajme majko mila koliko sranja mogu izmislit i ostat živa

0 0

zubak @ 13.1.2010. 20:12

Bok.Zna li netko kako mama izgleda?

Neki moj frend iz Bosne,trazi Amerikanku za zenu,pa bi se rado upoznao sa njihovom mamom.

Nece da trlja svasta,pa ako netko zna nek javi.

Hvala. 

0 0

seljankica @ 13.1.2010. 20:33

ha ha komentari su vam odlicni Smile

0 0

jua @ 14.1.2010. 17:24
    Fascinating! Dosad sam mislio da sam jedini na ovome forumu koji ima way-prebolesnu maštu... but it looks like I was wrong. Nice! Ja uvijek mislio kako će oženit davno izgubljenu sestru, dobit neke polu-kretene za djecu, a onda će žena sve to otkriti, a on će tog dana doć' doma uz povik:"Honey, I'm home!" i pronać ju s hulahopkom oko vrata obješenu u ormaru. Tako sam ja to zamislil.
    senilno_magare

eeeeeee u haven't seen my full potential yet, senile donkeyman =)

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala