Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Spider-Man 4 svjetlo dana ugledat će tek 2012.
Četvrti dio priče o Peteru Parkeru koji ima neobične moći potvrđen je od strane Sony Picturesa i Marvela

"Spider-Man 4" svjetlo dana ugledat će tek 2012.

1
    0 0

mario @ 12.1.2010. 13:24

Izgleda da SP4 neće nikada ugledati svijetlo dana, Raimi nije bio zadovljan scenarijem zbog čega je napustio projekt.Toby Maguire isto tako. Sony sada priprema reboot franšize, novi redatelj, novi scenarist i nova glumačka ekipa.

Ovo je super vijest za sve World of Warcraft fanove, Raimi je konačno slobodan i može se posvetiti tome (valjda).

0 0

lund @ 12.1.2010. 20:10

Izgleda da SP4 neće nikada ugledati svijetlo dana, Raimi nije bio zadovljan scenarijem zbog čega je napustio projekt.Toby Maguire isto tako. Sony sada priprema reboot franšize, novi redatelj, novi scenarist i nova glumačka ekipa.

Ovo je super vijest za sve World of Warcraft fanove, Raimi je konačno slobodan i može se posvetiti tome (valjda).

mario

Hej mario, sta kazes Toby je napustio SM??

A u pm, pa tko ce ga drugi glumit, Toby je bio idealan.

Jel se zna radnja SM4?

Škorpion se trebao vec odavno pojaviti? :/

0 0

mario @ 12.1.2010. 20:35

Kao bad guy se spominjao Vulture a trebao ga je glumiti John Malkovich. Sad je to sve propalo i idu ispočetka kao što su i s npr. Batmanom napravili. Dakle sljedeći Spider Man će biti Spider Man "1"

Što se toga reboota tiče još se ništa ne zna, scenarij je valjda već napisan, autor je James Vanderbilt.

On je napisao i scenarij za Finchev "Zodiac", tako da bi moglo biti nesto dobro.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala