Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Ritcheyju zabranjeno insinuirati da je Holmes gay
Ako redatelj nastavi insinuirati da su Holmes i Watson bili u vezi, snimanje nastavka ovog filma mu je zabranjeno

Ritcheyju zabranjeno insinuirati da je Holmes gay

1
    0 0

mocca @ 5.1.2010. 11:40

" PIŠE: Katarina Hrgović Da je "Sherlock Holmes", film britanskog redatelja Guya Ritcheyja, jedan od boljih filmova koje je filmska industrija napravila posljednjih mjeseci, sasvim je neupitno, ...."

Draga Katarina, to trebaš prokomentirati s vašim filmskim kritičarem, koji je Holmusu dao (jedva) prolaznu ocjenu, 5/10.
    0 0

vkrstul4 @ 5.1.2010. 22:25

Živimo u duhu raspojasane homoseksualnosti, što sve ne lažu ta homoseksualna bića i što sve lagati neće,                     kada je laž skoro pa temelj njihova postojanja.                                                                                                     

Nema vjere na planeti,                                                                                                                                                 nevjera prevladava i rađa ili stvara duhovni otpad, otpad koji je plodno tlo za rađanje, i održavanje u životu                         svih nečisti ovoga svijeta.  

0 0

mario @ 5.1.2010. 22:35

Živimo u duhu raspojasane homoseksualnosti, što sve ne lažu ta homoseksualna bića i što sve lagati neće,                     kada je laž skoro pa temelj njihova postojanja.                                                                                                     

Nema vjere na planeti,                                                                                                                                                 nevjera prevladava i rađa ili stvara duhovni otpad, otpad koji je plodno tlo za rađanje, i održavanje u životu                         svih nečisti ovoga svijeta.  

vkrstul4

0 0

beno @ 5.1.2010. 23:01

vkrstul4

Vau. Svaka cast. Ja nisam bas najliberalnija osoba na svijetu, al sta si ga ti sad nadrobio i nagnojio... Genijalno... Dobro je Mario napisao... Nema tog facepalma za ovo... :D :D 
    0 0

mocca @ 5.1.2010. 23:02
    What the fuck?!?!?! I'm readin' it, but I'm not believing it. Who... why... blaaa... I'm speechless. Haven't seen this level of ignorance since the blacks had to ride in the back of the bus. You need some serious therapy, my man!
    senilno_magare

Couldn't have said it better myself!!!

Thanks Senilac:)

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala