Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Razvodi se Nina Badrić: Kraj braka moj je osobni poraz
Pjevačica nije više mogla izdržati u braku u kojem je "nerazumijevanje postala svakodnevnica, a ne iznimka"

Razvodi se Nina Badrić: Kraj braka moj je osobni poraz

1
    0 0

marimba @ 20.10.2009. 4:09
    Nažalost sam imao prilike upoznati Ninu. Goru,uobraženiju i izgubljeniju osobu u životu nisam vidio.Ima mobitel na kojem su dijamantima ugravirani inicijali N.B. Kako je nije sram,fuj
    0 0

aya @ 20.10.2009. 22:04

I zakaj bi to nas uopće trebalo zanimati?

Ionako mijanjam program, kada se dotična pojavi - pa žena je egomanijak!

Umišlja si da je Mariah Carey, a sasvim prosječno pjeva ispodprosječne pjesmuljke.Innocent

0 0

mario @ 20.10.2009. 23:41

I zakaj bi to nas uopće trebalo zanimati?

Ionako mijanjam program, kada se dotična pojavi - pa žena je egomanijak!

Umišlja si da je Mariah Carey, a sasvim prosječno pjeva ispodprosječne pjesmuljke.Innocent

aya

To mi i je najsmješnije.... vidim je sad u ovom supertalentu, a i bila je i onom showu čijeg se imena ne mogu sjetiti (di su kao natjecatelji pjevali njene pjesme) i svi je doživljavaju kao neku extra veliku zvijezdu.

Sve se onda mislim jesam li ja gluh ili šta.

0 0

aya @ 22.10.2009. 1:19

Sve se onda mislim jesam li ja gluh ili šta.

mario

Nisi, nisi gluh Laughing!

Samo se žena zna dobro prodat, iako mi nije jasno kako - nit ima "glasa, a bogme niti stasa! Wink

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala