Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Finalni trailer Ratova zvijezda: Sila se budi prvi dan pregledan više od 25 milijuna puta
Film u domaća kina stiže 17. prosinca, a u samo 24 sata oboren je rekord u pretprodaji ulaznica

Finalni trailer "Ratova zvijezda: Sila se budi" prvi dan pregledan viš

1
    6 0

mario @ 21.10.2015. 12:39

Ta mjuza, vrištanje TIE fightera u letu, onaj prepoznatljivi zvuk lasera i lightsabera... odjednom sam 20 godina mlađi XD 

3 0

mario @ 21.10.2015. 16:46

Kad je najprikladniji gif ikad,  Matju nas kuži xD  Ja sam malo testirao betu ovog novog Battlefronta što izlazi uskoro, gameplay je onako, casual ali atmosfera je pogođena samo tako. I dostavljač me je jutros razveselio sa ovim tako da si mogu hype održavati :D  

0 6

dragmio @ 23.10.2015. 19:19

@mario Eto, nisu samo naučili psa da slini kad čuje zvono, naučili su ga i da sam pritišće zvono. Good boy, sit.

5 0

mario @ 24.10.2015. 1:40

Hahaha, ma baš si precool i edgy :D Kako se samo usuđujem imati hobije ili biti fan nečega.

0 4

dragmio @ 24.10.2015. 21:54

Nisi napisao da imaš hobi, nego da si sam održavaš hype. A to je upravo ono što sam ja napisao. Naučili su psa da sam pritišće zvono za slinjenje, a on ne samo da je toga svjestan, nego se i hvali time.

A kako se i ne bi hvalio kad je to najveći mogući domet "društva" za pripadnost kojemu bi dao dupeta. Biti poslušni mali potrošač. Misliš da buju te primili tam kad pokupuješ sva njihova sranja? Možda bi ti bolje bilo da igraš green card lottery. Kako god, za njih ćeš uvijek ostati eurotrash, znaš to, jel da? Znaš, ali nema veze. Glavno da je gazda sretan.

Good boy. Sit.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala