Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Non Stop

1
  • #1
    10 1

    postova:416
    taurus @ 18.3.2014. 22:08

    U kino ponudi između 300:Rise of an Empire i Non Stop,izbor je pao na Neesona i mogu reći da je film vrijedio plaćanja ulaznice.Mnogi bi rekli da je generalno gledajući tema izlizana i prevaziđena ali ipak ovo ostvarenje svojom intrigantnom premisom drži gledatelja u neizvjesnosti većim dijelom.Hermetična i klaustrofobična atmosfera putničkog aviona je prilično uvjerljivo dočarana a zanimljiv vizualni detalj jeste i prikazivanje sadržaja sms poruka,koje glavni protagonisti razmjenjuju,na ekranu kojeg publika gleda umjesto da se svako malo fokus scene prebacuje na mobitel,što je vjerujem bolje rješenje(slično smo imali prilku vidjeti u seriji Sherlock).Nesson ovoga puta glumi ne toliko savršenog agenta,za razliku od filma Taken recimo,ali i dalje osvaja publiku svojim prisustvom i svakoj sceni,ma koliko nevjerovatna možda bila,daje neophodni legitimitet.Njegov lik je u ovome slučaju emotivno "oštećen" i distanciran od ljudi iako profesija kojom se bavi sugerira suprotno,ali tokom filma on ponovno pronalazi sebe radeći ono što najbolje zna i na taj način nalazi i svojevrsno životno iskupljenje.Non Stop nije Taken u avionu,iako smo vjerujem svi tako nešto inicijalno pomislili,dakle,nema toliko akcije ali one akcione scene koje su tu,urađene su vrlo dobro i ne spadaju u kategoriju naučne fantastike.Negativci imaju prilično dobru "kamuflažu" i ovo nije jedan od onih filmova gdje ih možemo identifikovati u prvih 20 min što je dodatna pohvala scenaristima.Naravno,neka dešavnja idu na ruku kriminalcima,čisto iz razloga što tako stoji u scenariju kao i zbog fluidnosti radnje,što je i razumljivo te smatram da to ne predstavlja značajan minus kod ovoga tipa filmova.U svakome slučaju,Neeson je ponovno opravdao očekivanja i sa zadovoljstvom mogu preporučiti ovaj film svakome ljubitelju akcionih trilera.

  • #2
    1 0

    postova:43
    arista @ 4.8.2014. 13:04

    I ja sam bila jedna od onih koja je mislila da je ovo Taken u avionu, ali sličnost s navedenim filmom samo je zbog glavnog junaka, svemogućeg Liama Neesona. :D

    Već me samim početkom film zaintrigirao i iako su neke situacije naravno jako izlizane i možeš ih pogoditi, to nije zamjerka ovom filmu jer je radnja vrlo zgodno složena, likovi uvjerljivi, a dobar stari Neeson čovjek od krvi i mesa, za razliku od Taken kako je @taurus već spomenuo.

    Nema toliko akcije, to je istina, ali svaka scena je vrlo napeta i nakon svake se zapitaš tko je tu stvarno krivac, jel glavni lik normalan i tako.

    Drago mi je da je Liam Neeson odabrao još jedan odličan film koji je ponovno odlično odradio. Dobar posao odradio je i u trileru Unknown gdje su mu partnerice bile January Jones i Diane kruger, ali taj film mi nije nikako sjeo.

  • #3
    0 0

    postova:542
    leon123 @ 2.10.2017. 14:48
    Film je za mene cisto OK.Nije mi se sada pretjerano svidio.Ali film je ok.Vise mi se svidio ukradeni identitet 6.3/10
  • #4
    0 0

    postova:1090
    yuma @ 2.10.2017. 15:44

    I meni je upravo to - OK. Ne očekivati previše, samo legjero za nedjelju navečer...

  • #5
    0 1

    postova:348
    masina @ 3.12.2019. 21:50
    Opet Liam, opet o njegovoj djevojčici, opet uvrće ruke i razbija noseve. Nema neke razlike velike od Taken, osim što se dešava u kutiji visoko u zraku ( uzbudljivo za fobičare ), i što je ovaj put Liam malo “ fucked up” ( kao i većina amerikanaca ) tako da mogu da se poistovjete sa ovim likom koji glumi...
  • #6
    0 0

    postova:36
    rekmi222 @ 1.4.2024. 20:38
    Film za jednom pogledati ako nemate pametnijeg posla. A ono kad uhvati pištolj u zraku?! HAHAHA C'mon! Bez te glupe scene bih ga možda puno ozbiljnije doživio..
  • #7
    0 0

    postova:5
    dordle12 @ 15.4.2024. 6:28

    Fantastic blog. I enjoyed reading your writings. This was a novel that I truly enjoyed. I've bookmarked it and am excited to read more from it. Continue your fantastic efforts! Play the game fall guys online.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala