Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Nosferatu

1
    1 0

bearfoot @ 10.1.2025. 18:35
    Razvučeno, dosadno, nezanimljivo, glupo, dijalozi i monolozi katastrofa..sve suprotno od onoga što bi trebao biti film o najpoznatijem vampiru...od samog početka do samog kraja teški davež
    0 0

gorlock @ 13.1.2025. 16:11

E medo, taman sam mislio pogledati ovo u Cinestaru i sad kad sam vidio tvoj komentar odustao sam. 

0 0

bearfoot @ 14.1.2025. 16:40
    A je, baš.....
    0 0

svrljozvrljo @ 14.1.2025. 20:17

Malo preoštra kritika. Film ima mana, ali bome i svojih vrlina. Najveća šteta je učinjena na dužini trajanja nauštrb dinamici. Neznam kako to sad veliki studiji forsiraju trajanje filma preko dva, dva i pol sata, a nekad su kratili i remek dijela ??

1 0

bearfoot @ 15.1.2025. 23:00
    Ma mislim...uz hrpu diletantskih detalja u filmu jos prije filma sam čitao redateljeva proseravanja i njegove vizije o liku...on je to kao nešto proučavao kroz povijesne bajke i priče o vampirima i kako je našao da su vampiri grizli za prsa??? A jebote, sva sreća da Polanski nije radio takvu pripremu prije Bala vampira jer bi ga njegov homo vampir grizao za guzicu...
    0 0

gorlock @ 2.2.2025. 12:42
    @medo u potpunosti se slažem. Nemojte gubiti vrijeme na ovaj film. Da je ovo prvi film o vampiru (vampirima), više nikada ne bi ništa gledao na tu tematiku. Sramotno je da ovakav film nosi naziv Nosferatu.
    0 0

cala @ 8.2.2025. 23:11

svugdi čitam kako je film totalno sranje i onda ga pogledo i film je skroz solidan,lika su brutalno napravili,priča je ono klasika,tu je možda najveća mana,ono ništa novo,ali film nije ni približno loš koliko sam vidio po komentarima,obično to tako ispadne,jer valjda većinom ovi što im se film ne svidi imaju potrebu to i napisati,ali opet,gledam na imdb-u,kako toliko loš film pa ima 7,4 ocjenu na 140 000 recenzija,i eto,ispalo ovaj put bolje poslušati imdb nego par likova,iako i imdb me znao zajebati

0 1

bearfoot @ 9.2.2025. 11:04
    @cala, di to svugdje??? Ja nisam nigdje našao baš neku negativnu kritiku filma osim u nekim opskurnim pozadinskim komentarima kao što su na ovom portalu... Kako god, po meni je film promašen u svakom pogledu, kao horror, kao vampirski film, a pogotovo kao pokušaj "art" obola liku...da ne vadim sad krampove koji slučajno leže pored lijesa
    0 0

cala @ 9.2.2025. 12:25

Pa evo ovdi i na stranici di inače skidam filmove,na yts-u,oli ti yify,sve redom negativni komentari,sve ok,nekome se sviđa a nekome ne,ja sam samo stvarno imao niska očekivanja jer sam mislio da će biti neko art preseravanje što inače mrzim ali eto nije,ona od Deppa mi je jedino malo na živce išla,ostalo mi je bilo solidno,posebno kako su napravili Orloka,gledo sam nedavno i onaj heretic,novi film,meni smeće na kvadrat a ocjena 7.0 na imdb-u,jbg

1 0

bearfoot @ 9.2.2025. 14:28
    Šta jes,jes...imdb i rt su se potpuno izgubili u woke i dei, plus novčani interes, trendu zadnjih 10-ak godina dok je publika, Većinom mlađa, otißla dijametralno suprotno hvaleći i cijeneći filmski bezvrijedna visokobuđetna instant sranja...općem snižavanju kriterija doprinosi hiperprodukcija svega i svačega koja poglavito nastoji utažiti glad globalnih streaming servisa za sadrzajem... Isto upravlja i glazbenom industrijom, ako je istina npr. Koliko je jay-z potrošio na grammy-e za beyonce
    0 0

pasanac @ 2.3.2025. 9:11

Nije mi jasno koja je svrha ovog filma. Sve već viđeno u puno boljem Coppolinom Drakuli iz 1992.

1 0

gorlock @ 2.3.2025. 14:37

pasanac @ 2.3.2025. 9:11

Nije mi jasno koja je svrha ovog filma. Sve već viđeno u puno boljem Coppolinom Drakuli iz 1992.

Coppolin Dracula je remek djelo za sve Dracula filmove.

Gary Oldman je odradio fenomenalan posao, Anthony Hopkins, Winona Ryder.... 

0 0

timothyferriss @ 8.3.2025. 4:21

Za sve ljubitelje gotičkog horora, ova nova Dinosaur Game verzija "Nosferatua" sigurno će biti jedan od najiščekivanijih filmova godine.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala