Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Dinastija Gucci

1
    1 3

bolinjero @ 4.5.2022. 11:42

Film u kojem glumi Lejdi Gaga teško da može biti dobar. Gledao sam film tačno 15 minuta, 20 sekundi i 5 stotoinki i odustao.

1 3

808 @ 1.1.2024. 21:58
    Misliš Lejdi baba?
    1 3

svrljozvrljo @ 2.1.2024. 20:31

...e moj Ridley, nije pomogao ni Pacino ni Irons, a ponajmanje Driver i Gaga....sat vremena i ....križ.

0 0

robertini @ 3.1.2024. 23:49

super ono trošenje na stolu i zidu Lejdi Babe ;-)

Gaga, Irons, Pacino baš nose film, a Leto u nevjerojatnom kostimu

1 0

yuma @ 20.5.2026. 7:34

Loš, Loš film.. evo i sama sam zatečena koliko je ovo loše.  Usrali su intrigantnu životnu dramu cijele jedne obitelji, bas onako... Patvorena gluma, prvih 30 min je značajno parodijska, gledaš i misliš si jel ovo neka zafrkancija, sprdačina? Ovaj Driver je KATASTROFA, ne pamtim lošiju ulogu. Tko je radio casting jaooo. Lady Gaga je značajno lošija nego u svom prvijencu, ovo joj je ipak bio malo preveliki zalogaj. Irons i Leto isto kao da su u parodiji, ja ne znam kak je taj redatelj to zamislio, scene su bizarne.. pogotovo Leto, kakva dramaturgija, karikirani likovi skrooooooz. Pacino i Hayek su mi jedini uvjerljivi, ali jednostavno nisu mogli spasiti ovo sve skupa... 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2026 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala