Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
P.S. Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove.
Jedan od boljih filmova koje sam gledao. Toliko toga je ispričano u tako malo vremena. Film je pun emocija i tjera na razmišljanje.
Ukoliko imate vremena zaista trebate pogledat ovaj film. A ako nemate vremena - svakako ga pronađite. Isplati se.
Ovaj Isto glavom klima (umal nisam zaplako dok sam gledao film... šmrc)
Evo ga opet! Tko nije gledao - pravac fotelja!
.. bezveze, ne sviđa mi se! franz
mario
... ma nemoj! jel trolanje spomeniti da mi se ne sviđa taj film, ili se MORA poistovjetiti s 99% ostalih komentara na ovu temu, znaci ako ti se ne sviđa film nemas pravo to reci!
Ti trolas !
... ma nemoj! jel trolanje spomeniti da mi se ne sviđa taj film, ili se MORA poistovjetiti s 99% ostalih komentara na ovu temu, znaci ako ti se ne sviđa film nemas pravo to reci! Ti trolas ! franz
Misao: "Čovjek živi kao kriminalac u vječnoj je dilemi, što je kriminalac nasuprot vladara? što je vladar nasuprot boga? što je bog nasuprot nevjernika? koji ne vjeruje u ništa"