Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Fatalna nesreća

1 2
    0 0

skeletor @ 20.6.2025. 2:34

Vrlo dobar film koji obrađuje rasne i etničke probleme koje velike multikulturalne sredine imaju, otuđenost ljudi u velikim gradovima i moralne dileme između ispravnog i korisnog.
    Pokazuje da i neki rasisti mogu biti ispravni u određenim situacijama i da dobričine mogu pogriješiti sa većim posljedicama od djela jednog prosječnog rasista. Bijelci brane crnce, crnci brane bijelce, ovisno o situaciji, koristi i uvjerenjima.

Radnja je fluidna, zanimljiva, puno se likova i događaja izmjenjuju pa je u neku ruku film brzo i prođe. Na prvu neke scene nemaju smisla ali kako se radnja odvija, gledatelj lagano shvaća da je sve povezano.
    Malu kritiku bi stavio na prevelik naglasak na rasnu komponentu u baš svakoj sceni pritom ne dovodeći u pitanje da takvi problemi postoje u rasno mješanim sredinama. 

Film je vješto režiran, fluidan, vrlo dobro ostvarenje. Ocjena 7,5/10 

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala