Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Midsommar

1 2 3
  • #16
    1 3

    postova:2916
    gorlock @ 1.6.2020. 20:47

    Ne znam više što je, ali čini se da je ovaj film na neke djelovao pozitivno, a na neke negativno. 

    Odošte vi u krajnost koja nema veze s ovim filmom.

    Odite molim srati na neku drugu temu, a ovdje slobodno kakajte ili hvalite ovaj film. 

  • #17
    2 3

    postova:126
    fdrdf9 @ 2.6.2020. 12:24
    Ova tema je puno sira od filma jer je film instrument globalisticke propagande usmjeren na stigmatizaciju, a potom i na unistenje bijele rase i krscanstva u Europi od strane islamistickih kirurga i ginekologa iz Azije i Afrike pa se na temu ne moze gledati tako uskogrudno, no kad si na intelektualno upitnom forumu logicno je da su plitki komentari jedini prihvatljiv oblik komunikacije. Tko istinu ne zeli znati je neodgovoran i snosi odgovornost za propast drustva makar i u najmanjoj mogucoj mjeri, a tko istinu presucuje ili ju naziva lazju je zlocinac. Gospodarima svijeta je u interesu da covjecanstvo uticajem propagande kroz medije, literaturu i filmove intelektualno svedu na razinu amebe i koliko vidim u tome su u potpunosti uspjeli jer ovdje nitko osim @senilca ne vidi vise od prsta pred nosom sto izaziva negativne reakcije forumskih batinasa iako bi forum trebao biti mjesto slobodno misleceg izrazavanja, a ne prcija neke sekte slijepaca koja se osjeca ugrozeno cim netko pokaze da zna vise od njih. Situacija ovdje je preslika stanja u drzavi.
  • #18
    3 3

    postova:2527
    bearfoot @ 2.6.2020. 20:24

    ti si teški slučaj šizofreničara spreman za hospitalizaciju i žešće ljekove, a i oni koji ti povlađuju...naravno da će bijela rasa i kultura izumrijeti, srećom ne za tvog života, i što te to onda brine? a to je samo posljedica brojeva, silne mase nebijelih rasa koja će bijelce pregaziti, ako ne silom, onda milom, i to svako sa imalo soli u glavi zna, a ti od toga praviš dramu i neke teorije zavjere, pa i u ovom bezvrijednom sporadičnom opskurnom filmu ti/vi vidite apokalipsu bijele rase...kao da je išta od tih zavjera ako postoje uopće i bitno, bijelci su osuđeni na propast ionako, kao što se smanjuje broj plavokosih i plavo-zelenookih tako će i broj bijelaca u dogledno vrijeme postati nebitan u globalnoj populaciji jer su tamni geni dominantni, koji god, crni, žuti, smeđi....ne smeta mene tvoje mišljenje, nego što ga naturaš ovdje kao nekakvu proročku istinu kojom ćeš ti nekome otovriti oči i pokazati put ka svjetlu ko da smo mi tu  neke budale koje ništa ne znaju i ne razumiju, daj siđi s tog oblaka na kojem živiš i ne pati se toliko oko ginekologa...fakat si prosviro...sjetio sam se jednog filma o nekom neonacistu koji je uspio dogurati jako visoko i trebao biti izabran za vođu prilično velike organizacije i to s originalno idejom konačnog riješenja problema...u svom govoru na tom kongresu gdje su ga postavili za vođu kaže da je riješeenje svih njihovih problema prihvatiti židove i sve druge nebijele rase kao ravnopravne ljude i ne zamarati se njima i njihovim postojanjem...tako nekako završava film uz prizore zabezeknutih lica publike...

    na tragu tog

    People seem to forget this

    isprika forumašima ali ne podnosim da tu  neko bahato  prodaje prepisanu i neku svoju istinu u nadmenom stilu i još nas tu naziva kaljužom ne shvačajući da je dio iste te kaljuže

  • #19
    2 2

    postova:2916
    gorlock @ 2.6.2020. 20:47
    Opet ste se israli mislim da vam neće biti dovoljna jedna rola toalet papira. Inače kad već spominjete uzorne lidere, najdraži mi je onaj koji je rekao da prvo mora počistiti u svom dvorištu. Prevelika količina demokracije je silovanje tolerancije, pa tako i na ovom forumu. Hebote postoji li na ovom forumu još uvijek admin ? @gordan jesi živ još ?
  • #20
    2 4

    postova:126
    fdrdf9 @ 2.6.2020. 20:51
    Ja nisam dio te kaljuze jer moji upisi ne zaudaraju po neznanju. Svi tvoji postovi nasuprot mojih, redovito zaudaraju po neznanju i cine ovaj forum smrdljivom kaljuzom, a mrznja prema meni i istini koju osim mene svjedoci i @senilac poprima vidim oblike patologije, sto mi pak daje do znanja da si kao extremna agresivna neznalica pretrpio toliko forumskih sramocenja koja su se vremenom pretvorili u teske komplekse kojih se nikako ne mozes rijesiti i sa kojima se vise ne mozes ni nositi.
  • #21
    2 4

    postova:126
    fdrdf9 @ 2.6.2020. 21:01
    @toalet majstor Zar jos uvijek ne mozes shvatiti da zadah neznanja koji se siri iz svakog tvojeg posta ne mozes prikriti prijetnjama adminom i verbalnim festivalom nekulture? Da probas za promjenu pisati argumentirano i bez vulgarnosti? Mozda bi te tada netko ozbiljno shvatio.
  • #22
    2 3

    postova:2527
    bearfoot @ 2.6.2020. 21:12

    eto, ja ne mogu srati po tebi koliko ti to radiš sam...znanje je tvoje neizmjerno, oke, kao i tvoje zablude i iluzije i najbolje od svega, tvoje istine, oke, ja niti tvrdim da sam pametan i prosvijetljen znanjem kao ti, niti namećem svoje mišljenje nekome,  ja mislim da si ti poremećen dok ti to misliš za mene...sve moje debate s tobom su iz moje perspektive neupitno dobivene, kao što su iz tvoje perspektive  pobjede tvoje, slažem se da se nećemo nikad niti oko čega složiti jer živimo  u dva različita svijeta od koji je srećom za mene tvoj debela i nevažna manjina...e da, i jebo te tovar  dupe kad ga već spominješ kao svjedoka svoje istine...

  • #23
    2 3

    postova:2916
    gorlock @ 2.6.2020. 21:32
    @fdrdrkotino skini mi se s kurca ok ? Lijepo te molim prestani srati po raznim temama, a po meni nemoj niti pokušavati srati. A ako me želiš upoznati i to se može riješiti. Nisam prijetio adminom već molim admina da sa ove teme pobriše sve izdrkotine uključujući i moje, koje nemaju veze sa ovim filmom. A što se tiče ustaša i Pavelića mišljenja sam da je učinio najbolje što je mogao za svoj narod, sklopiti mir sa najvećom silom i spasiti svoj narod. Naravno da je taj isti morao dati nešto zauzvrat. Što se tiče Tita, bio je jedan od najvećih hrvatskih kurvi i prodanih duša koji je oslobodio i porobio, pobio i utjerao strah u kosti svom narodu. I nabijem te na kurac @frdrdrkotino, a sad te lijepo molim dosta više s temama koje nemaju veze sa filmom.
  • #24
    2 4

    postova:126
    fdrdf9 @ 2.6.2020. 22:10
    Ovo je bio poprilicno neukusan i beznadan pokusaj da se.nakon silnih izljeva vulgarnosti i teatralne vike kako bi prikrio kronicno neznanje, s jos vise vulgarnosti i vike postigne suprotan ucinak. Da si sutio ucinio bi sebi uslugu pogotovo kad je povijest u pitanju. Kulture i tako vidim nisi nikad imao pa tvoje uvrede smatram jedinim argumentima koje imas.
  • #25
    1 3

    postova:2916
    gorlock @ 2.6.2020. 22:12

    Prema svakom se ophodim onako kako zaslužuje. 

    A o povijesti sigurno neću s tobom raspravaljati na ovoj temi, niti na bilo kojoj drugoj.

    Dobro da mi nisi još počeo pisati o rimskim provincijama, te kako su Ilirik podjelili na Dalmaciju i Panoniju. Čudim se da ne pišeš o nekom junaku iz tog doba.

    Dovoljno je citirati tvoj post: 

    fdrdf9 @ 2.6.2020. 22:10

    Ovo je bio poprilicno neukusan i beznadan pokusaj da se.nakon silnih izljeva vulgarnosti i teatralne vike kako bi se zamaskiralo posvemasnje neznanje ispadne pametan. Da si sutio ucinio bi sebi uslugu pogotovo kad je povijest u pitanju. Kulture i tako nisi nikad imao.

    U hrvatskom pismu imamo interpukcijske znakove, nakon što završiš rečenicu točkom, logično bi bilo novu započeti velikim slovom itd...

    I vidim da sam te zainteresirao svojim viđenjem Pavelića i Tita ( s naglaskom mojim viđenjem, ne citiram nikoga). 

    Prošlost ostavi u prošlosti, nauči nešto iz nje kako bi imao bolju budućnost, nemoj se previše opterećivati budućnosti jer ćeš spaliti na živce, živi za danas, sutra, trenutak, sadašnjost. 

    Pusti nas da izmjenjujemo mišljenja o filmovima i ne seri još jednom te lijepo molim po svakoj temi jedno te isto. 

  • #26
    2 4

    postova:126
    fdrdf9 @ 2.6.2020. 22:23
    Nista me toliko ne veseli nego kad mi primitivac koji ne zna sastaviti argumentiran post pocne docirati o pravopisu. Sto je sljedece? Lekcija iz vjeronauka? Ubaci u nju sve prostote, povijesne i druge mudrosti koje si tu istovario i ucenje ce ti dobit na "tezini".
  • #27
    2 3

    postova:2916
    gorlock @ 2.6.2020. 22:33

    @fdrdf9 veseli me još jedna misaona izdrkotina jako bolesnog uma, tvog da ne bude zabune. 

    Bljak, bljuv, nisam već dugo na ovom portalu čitao ovakva govna od postova. 

  • #28
    1 2

    postova:2916
    gorlock @ 2.6.2020. 22:51

    @fdrdf9 

    Da ti udovoljim i želji po pitanju vjere.

    Apostol Pavao proširio kršćanstvo u Grčku i Rim​ 

    Kršćanstvo najprihvatljivije u nemoralnom društvu - svi jednaki pred Bogom​ 

    Vojnici i trgovci širili kršćanstvo

    Zbog prve Božje zapovijedi kršćani ne prihvaćaju druge bogove, tako ni cara

    Dolazi do progona –  najpoznatiji progonitelji Neron, Domicijan, Valerijan, Dioklecijan…​                          

    Katakombe​ 

    Car Konstantin prelazi na kršćanstvo  313.g. izdaje Milanski edikt - sve religije ravnopravne u Carstvu.​ 

    Car Teodozije 380.g. proglasio kršćanstvom jedinom dopuštenom religijom​ 

    Bazilike – Ranokršćanske crkve – Eufrazijeva bazilika u Poreču​  Dalmacija – nadbiskupija u Saloni.

    Panonija – nadbiskupija u Sirmiju ​ 

    Sv. Jeronim (Dalmatinac) – Preveo Bibliju s grčkog na latinski

  • #29
    1 3

    postova:2916
    gorlock @ 2.6.2020. 22:56

    I još nešto @fdrdrkotino 

    Inteligentna osoba ubija argumentiranim vrijeđanjem, ali na kulturan način.

    No, budući da ti to ne razumiješ moram se spustiti ponekad i na tvoj nivo imbecilne izdrkotine.

  • #30
    6 3

    postova:28
    firestorm @ 3.6.2020. 11:41

    Jadni glupeksa spavati ne može,

    stalno mu se "antife" pred očima množe.

    Dijagnoza :"Debilizam",ozbiljna je i teška,

    svakim novim postom potvrđuje da to nije greška.

    "Istinama" raznim taj pacijent vlada,

    kad ga "lijevi" poklope,tad mu moral pada.

    "Prosvjetitelj" pjeni:"Ustaše su fine,Trump je spasitelj svijeta...",

    simptomi postaju jasni,bolest mu u mozgu cvjeta.

    Švecku on brani a za Dojčland brine,

    bijela rasa mirno spava,

    aleksa za nju,na portalima,"gine".

    Dok marljivo komentare ispravlja i piše

    "znanje" iz njeg sija,

    čim nanjuši "multi-kulti" u njemu depresija klija.

    Tantalove muke on,svojom borbom,živi,

    vakcine,imigranti,corona,

    za sve su Soroš i Gejc krivi.

    Za kvislinzima bol i dalje ga peče,

    imunitet na spomen Tita nikako da steče.

    U pauzi od portala on prodaju knjiga prati,

    za vukića žali što mu nije tata

    a "Amazon" mu dođe kao druga mati.

    Nije vrijedan pažnje,to svi znamo,

    ali smijeh je najbolji lijek

    pa mu,katkad,motiv za život damo.

    Izdrži aleksa,živ ti nama bio,

    i mnogo puta Orbana,u Vrapču,ugodno snio.

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala