Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Moj život s Liberaceom

1
    0 2

yuma @ 23.3.2019. 21:14

O.M.G.! Šokirana sam izvedbama Douglas & Damon! Za Douglasa možda najviše zbog njegovih prijašnjih uloga, machizma po kojem je poznat i godina. Za Damona zbog toga kaj ga smatram muškarčinom. Ne znam, prvo svaka čast kaj su prihvatili a potom i vrhunski odradili uloge; potpuno sam im povjerovala! S tim da je Douglas tetka tetka, i to bolesno sebicna, a Damon je emocionalno full raštimani bipsić s vrlo finim nijansama, umjerenim i vjerujem mu svake minute filma. 

Ja pojma nisam imala: o radnji, o Liberaceu, ni o castingu. Samo sam pustila "film o nekom glazbeniku" i to je bio pun pogodak jer sam ga gledala bez predrasuda i očekivanja.

Vrlo dobra karakterizacija likova, dinamika, dramaturgija, maske (WOW!!) pa čak i kostimografija, koliko god je realno ljigava! :-))

E, al Michael Douglas i Matt Damon se ljube, haloooo?!?! HAHAHA :-D

0 0

argus @ 18.1.2025. 1:01
    Slučajno sam na tv naletio na film. Zaintrigirali me prvi kadrovi tako da sam ga pogledao do kraja. Ljubav između homoseksualaca bio mi je do sada nepoznanica. Pa to je sve isto kao kod nas heteroseksualaca. Ljubav, ljubomora, varanje, mučna rastava, borba za lovu... .Samo je seksualna tehnika drugačija 😜 Izvrsna režija i još bolja gluma. Oni koji baš mrze pedere bolje da ne gledaju, a i djeci zabraniti pristup. 7/10
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala