Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC 162: Silva vs. Weidman
Brazilski "Pauk", kako nazivaju Silvu, po jedanesti će put braniti svoj pojas šampiona u srednjoj kategoriji.

UFC 162: Silva vs. Weidman

Iako je ljeto obično rezervirano za odmor od vrhunskih sportskih evenata, za ljubitelje najjače svjetske MMA akcije - one UFC-ove, pauze nema. Srpanj nam donosi novu obranu naslova vjerojatno najboljeg MMA borca u povijesti i sigurno najdugovječnijeg UFC-ovog šampiona, Andersona Silve.

UFC 162 i obračun Andersona Silve i Chrisa Weidmana pogledajte uživo na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju, 7. srpnja s početkom u 4:00h. Fight Channel PPV je dostupan na MaxTV i Bnet platformama.

Čim se radi o MGM Grand Areni u Las Vegasu, jasno je kako je ispred nas vrhunski UFC event. Ništa drugačije nije niti ovaj put kada će brazilski "Pauk", kako nazivaju Silvu, po jedanesti put braniti svoj pojas šampiona u srednjoj kategoriji. Osim redovitih obrana, Brazilac je u međuvremenu odradio još četiri meča koji za ulog nisu imali pojas, pa se laganom matematikom dolazi do nevjerojatnog podatka o četrnaest uzastopnih pobjeda od kada je UFC-ov prvak, odnosno o šesnaest od kada je potpisao ugovor s najjačom svjetsom MMA promocijom 2006. godine. Dakako, niti jednom nije osjetio kako je to biti poražen. Jednom rječju nevjerojatno!

No, izazivač Chris Weidman je sve samo ne mačji kašalj. Za sada neporažen u profesionalnoj karijeri, Amerikanac je prototip modernog borca koji je sjajno potkovan na svim područjim, ali i fizički iznimno snažan što ga čini ozbiljnim protivnikom. Da bi dobio šansu protiv Silve morao je proći pored boraca kao što su Alesio Sakara, Demian Maia i na koncu Mark Munoz. Upravo mu je slavlje protiv "Filipinske zvijeri" donijelo toliko željenu izazivačku poziciju. Zbrojeno, Weidman u karijeri ima devet čistih pobjeda od čega je pet u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

UFC 162 je i priredba na kojoj ćemo nakon čak tri meča za titulu (dva u lakoj, jedan u pero kategoriji) vidjeti nastup bivšeg šampiona Frankieja Edgara. Nasuprot njemu će na drugoj strani kaveza stajati opasni Charles Oliveira. MGM Grand Arena će ugostiti i imena poput onih Rogera Gracieja, Marka Munoza, Tima Boecha, Chrisa Lebena i Dennisa Sivera.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala