Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vince Gilligan: Bez Tonyja Soprana ne bi bilo Waltera Whitea!
Scenarist serije ''Breaking Bad'' lik narko 'bossa' Waltera Whitea temeljio je na izvanrednoj glumi Jamesa Gandolfinija

Vince Gilligan: Bez Tonyja Soprana ne bi bilo Waltera Whitea!

Svijet je još uvijek u šoku zbog iznenadne smrti omiljenog glumca Jamesa Gandolfinija, a svoje razmišljanje o njemu s javnosti je podijelio i Vince Gilligan.

Kreator i izvršni producent jedne od najboljih današnjih dramskih serija Na putu prema dolje je u ekskluzivnom intervjuu za The Hollywood Reporter otkrio svoje duboko žaljenje zbog prerane smrti velike zvijezde Jamesa Gandolfinija.

Gilligan je priznao: „Nakon što sam upoznao Jamesa Gandolfinija bio sam zaprepašten koliko je različit od zastrašujućeg i zlobnog mafijaškog bossa kojeg je glumio. James je bio pravi prijatelj, topla i iskrena osoba.“

„Rekao sam to puno puta, javno i privatno bližnjima. Pričao sam to i prijateljima i strancima, ali nikad nisam to ovako jasno i glasno izrekao: Bez Tonyja Soprana ne bi bilo Waltera Whitea! Siguran sam kako sam to rekao i Jamesu Gandolfiniju kad smo se upoznali. Ne znam zašto me toliko iznenadila razlika između bossa i osobe koja ju je glumila, ali tako dobrog čovjeka jednostavno ne zaboravljaš. Bio sam počašćen kad smo se sreli i stisnuli ruke jedan drugome“, iskreno je nastavio slavni scenarist.

Nakon što je James Gandolfini preminuo 19. lipnja dok je bio na svom odmoru u Italiji, pogreb je bio prije nekoliko dana, u četvrtak. Obitelj te više od 1800 prijatelja i fanova okupilo se u jednoj od najvećih Katedrala na Manhattanu odati počast glumcu koji će ostati zapamćen po mnogim ulogama, ali uvijek će ostati najbolji i najveći mafijaški boss, Tony Soprano.

D.L. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala