Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rhea Seehorn u novoj seriji Vincea Gilligana
Nakon izvrsnih šest sezona serije "Better Call Saul" glumica i tvorac serije ponovno udružuju snage

Rhea Seehorn u novoj seriji Vincea Gilligana

Nova, neimenovana serija Vincea Gilligana već je dobila zeleno svjetlo za dvije sezone, koje će se prikazivati na streaming platformi Apple TV+. Gilligan je kreativni genij iza vrhunskih serija Na putu prema dolje i Better Call Saul, a nova će ga serija udružiti s jednom od zvijezda spin-off serije Better Call Saul, Rheom Seehorn.

"Nakon 15 godina sam zaključio kako je vrijeme da se malo odmaknem od antijunaka i zaključio da ne postoji nitko bolji od genijalne Rhee Seehorn. Već je odavno trebala imati vlastitu seriju i sretan sam što ću ponovno imati priliku s njom raditi.", izjavio je Gilligan.

Detalji o novoj seriji za sada nisu otkriveni, ali možemo očekivati odmak od klasičnog Gilliganovog stila posljednjih godina, koji je uključivao droge i kriminal. Pretpostavlja se kako će Gilliganova nova serija biti više kombinacija drame i komedije, ali nije poznato koja bi trebala biti glavna tema serije.

Vijesti o novom Gilliganovom projektu s glumicom koja je oduševila kao Kim Wexler u njihovom posljednjem zajedničkom projektu, dolaze tek mjesec dana nakon što je serija Better Call Saul završila sa svojim prikazivanjem, nakon izvrsnih šest sezona. Serija je bila toliko dobro prihvaćena od publike da je zaradila nebrojene nominacije za Emmy te se smjestila među najgledanije AMC serije.

Novi projekt tek je u ranoj fazi razvoja tako da za sada još ne znamo kada bi mogla ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala