Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


AMC želi još jedan spin off serije Breaking Bad
Prvi spin off "Better Call Saul" će završiti sredinom kolovoza nakon šest vrlo uspješnih sezona

AMC želi još jedan spin off serije "Breaking Bad"

Foto: Depositphotos

Producent i šef AMC studija i mreže Dan McDermott u najnovijem intervjuu za Variety rekao je kako mreža ostavlja prostora za treću seriju u svijetu Breaking Bad!

Ova je vijest svakako oduševila obožavatelje serija Breaking Bad i prvog spin off-a Better Call Saul koji završava ovog kolovoza nakon šest odličnih sezona. Potencijalna treća serija znači da se ne trebamo oprostiti od omiljenih likova, ali valja naglasiti kako je zasada riječ o ideji, a ne o fiksnim planovima.

Ekipa serije Breaking Bad na 65. dodjeli nagrada Emmy u rujnu 2013.

O tome hoće li se priča koja nam je poznata još od 2008. godine nastaviti prvenstveno je u rukama kreatora serije Breaking Bad Vincea Gilligana i njegovog kolege Petera Goulda s kojim je osmislio Better Call Saul. "Mogu vam samo reći da ću napraviti sve što mogu kako bih Vincea i Petera ohrabrio za nastavak priče u tom svijetu. Njih biste trebali dalje pitati, ali vrata su im uvijek otvorena i jedva čekam dan kad će mi zazvoniti telefon, a na drugoj strani će biti Vince, Peter i naši prijatelji iz Sonyja s porukom da imaju novu seriju za franšizu", objasnio je McDermott.

Ekipa serije Better Call Saul na predstavljanju finalne sezone u travnju 2022.

Krajem svibnja ove godine glavna glumica iz Better Call Saul Rhea Seehorn koja glumi Kim Wexler natuknula je kako postoji mogućnost da njezin lik dobije svoj spin off, ali zasad je ostalo na ideji i nema službene potvrde o tome.

Serija Breaking Bad ušla je u povijest kao po mnogima jedna od najboljih serija svih vremena, a osvojila je 16 Primetime Emmyja. Spin off Better Call Saul za većinu obožavatelja je jednako kvalitetan nastavak serije i tijekom svog prikazivanja zasad ima 39 nominacija za istu nagradu. Finalna, šesta sezona krenula je s prikazivanjem 18. travnja, a finale će biti prikazano 15. kolovoza na AMC-ju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala