Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bob Odenkirk otvoreno rekao da ne planira svoj ulazak u MCU
Nagrađivani glumac smatra da nije za taj svijet te da mu najbolje stoje uloge lika iz susjedstva

Bob Odenkirk otvoreno rekao da ne planira svoj ulazak u MCU

Foto: Depositphotos

Mnoge velike zvijezde Hollywooda našle su svoje mjesto u Marvel Cinematic Universeu, ali čini se da nagrađivani glumac Bob Odenkirk neće biti jedan od njih.

Glumac koji nas je u svojoj karijeri oduševio mnogim ulogama sve je posebno osvojio izvrsnom interpretacijom Jimmyja McGilla u seriji Better Call Saul, spin-offu jedne od mnogima najboljih serija svih vremena, Breaking Bad. U nedavnom intervjuu se osvrnuo na svoje uloge i one za koje smatra da mu najbolje stoje, te da se nikako ne vidi kao dio Marvelovih filmova o superjunacima.

S kolegama iz serije Better Call Saul na premijeri finalne, 6. sezone na događaju PaleyFest LA

„Uvijek tražim dinamiku u svojoj karijeri. Volim da su uloge nekako prizemljene, da se možete povezati s njima, da su skromnije. Stvoren sam za likove za koje vam se čini da vam mogu živjeti u susjedstvu“, zaključio je.

Tijekom svoje bogate karijere zapamćen je i kao ime koje se veže uz humoristične projekte pa je tako osvojio dvije nagrade Emmy za pisanje za emisiju Saturday Night Live, a do teme MCU filmova došlo se zbog njegove nedavne uloge u akcijskom trileru Nobody koja se prilično razlikovala od njegovih dosadašnjih: „Na kraju svega, Hutch je ipak obiteljski čovjek, samo ima nešto drugačiji odnos s nasiljem. Promijenio se, ali još uvijek je pred njim dug put da nađe ravnotežu u svom životu. Stalo mi je do svega toga više nego što mislite. Želim da to doživite kao moju osobnu priču, a ne kao akcijski film.“

Odenkirka trenutno možete gledati u novoj dramskoj humornoj seriji Lucky Hank u kojoj glumi ogorčenog profesora engleskog koji se nađe usred krize srednjih godina dok se od njega očekuje da drži sve konce u rukama. Serija je s prikazivanjem krenula 16. ožujka, a sutra je na redu peta epizoda od ukupno osam. U ostalim ulogama su Mireille Enos, Oscar Nunez, Tom Bower, Kyle MacLachlan i Olivia Scott Welch.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala