Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Argo proglašen najboljim filmom!
Ben Affleck osvojio je Zlatni globus u kategoriji za najboljeg redatelja za "Argo", koji je ujedno proglašen i najboljim

"Argo" proglašen najboljim filmom!

Foto: PR Photos

Ben Affleck je na sinoćnjoj, prestižnoj dodjeli nagrada osvojio Zlatni globus u kategoriji za najboljeg redatelje za svoj film "Argo", koji je ujedno proglašen i najboljim.

Nagradu za najboljeg glumca u drami osvojio je Daniel Day-Lewis za ulogu u filmu "Lincoln", dok je nagrada za najbolju glumicu u drami otišla u ruke Jessice Chastain za ulogu u filmu "Zero Dark Thirty".



Britanska pjevačica Adele dobitnica je nagrade za najbolju filmsku muziku zahvaljujući pjesmi u filmu "Skyfall".

Serija "Homeland" proglašena je najboljom televizijskom dramom, a Damian Lewis najboljim televizijskim glumcem zahvaljujući svojoj ulozi u spomenutoj seriji, prenosi Klix. Maggie Smith proglašena je najboljom sporednom ženskom ulogom u seriji "Girls".

Nagradu za najbolji scenarij je dobio Quentin Tarantino za scenarij filma "Django Unchained". Christoph Waltz je proglašen najboljim sporednim glumcem za svoju uloge u ovom filmu.



Film "Amour", austrijskog režisera Michaela Hanekea,  proglašen za najboljim strani film, a "Les Miserables" osvojio je nagradu za najbolji filmski mjuzikl, dok je Hugh Jackman proglašen najboljim glumcem u mjuziklu zahvaljujući ulozi u ovom filmu.

Jennifer Lawrence proglašena je najboljom glumicom u kategoriji komedije za ulogu u filmu "Silver Lining Playbook", a glumica Jodie Foster dobitnica je prestižne nagrade Cecil B DeMille za životno djelo.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala