Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fantastična komedija Poor Things stiže na streaming!
Film će na Hulu biti dostupan od 7.3., taman prije dodjele nagrada Oscar na kojima ima čak 11 nominacija

Fantastična komedija "Poor Things" stiže na streaming!

Foto: YouTube

Jedan od nominiranih naslova za Oskara u kategoriji najboljeg filma, Poor Things, stiže na streaming taman prije svečane ceremonije dodjele tih prestižnih nagrada.

Film u režiji Yorgosa Lanthimosa s Emmom Stone, Markom Ruffalom i Willemom Dafoeom u glavnim ulogama, na Hulu stiže za tjedan dana, 7. ožujka, a dodjela Oskara održava se 11. ožujka u sitnim satima po našem vremenu. Poor Things nominiran je za čak 11 Oskara, uključujući za najbolji film, najbolju glavnu glumicu i najboljeg redatelja.

Radnja ove fantastične priče prati nestvarnu evoluciju Belle Baxter (Stone), mlade žene koju je s ruba smrti u život vratio briljantni znanstvenik, doktor Godwin Baxter (Dafoe). Bella je pod njegovom zaštitom, ali očajna za znanjem i spoznajom svijeta oko sebe bježi s Duncanom (Ruffalom) u avanturu oko svijeta.

Stone je mnogima favorit za Oskara, no najviše šanse ipak se daje zvijezdi Ubojica cvjetnog mjeseca Lily Gladstone – potencijalno nas čeka jedna od najuzbudljivijih utrka u zadnjih nekoliko godina. Što se tiče preostalih nominacija za Poor Things, Ruffalo ima onu za najboljeg sporednog glumca, Tony McNamara za najbolju adaptaciju scenarija, a tu su i one za najbolju originalnu glazbu, produkciju dizajna, kinematografiju, šminku i frizuru, dizajn kostima i filmsku montažu.

Poor Things već se može pohvaliti Zlatnim globusom za najbolji film (mjuzikl ili komedija) i za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji (Stone).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala