Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sportklub Prime na H1TV-u!
SK Prime najmlađi je član iz ponude sportskih kanala Sportkluba s naglaskom na ekskluzivne direktne prijenose

Sportklub Prime na H1TV-u!

H1TV širi ponudu sportskih programa kanalom Sportklub Prime koji gledateljima donosi vrhunske, premium sportske sadržaje i ekskluzivne prijenose utakmica svjetskog sporta.

SK Prime najmlađi je član iz ponude sportskih kanala Sportkluba, a namijenjen je ljubiteljima vrhunskog sporta te emitira brojne top sportske događaje visoke gledanosti. Ima ekskluzivno pravo na prijenos nogometnih utakmica engleske Premier lige, španjolske Primere i Sekunde, FA Kupa i španjolskog Kupa kralja te prijenose utakmica argentinske, belgijske, nizozemske, portugalske, ruske i škotske lige. Također, samo na ovom kanalu mogu se uživo pratiti direktni prijenosi utakmica Eurolige, ruske košarkaške i hrvatske Super lige. Ovaj najmlađi član kluba sportske obitelji naglasak stavlja upravo na ekskluzivne direktne prijenose čiju kvalitetu osigurava brojnim popratnim emisijama, najavama i pregledima.

H1TV je nova generacija IPTV televizije koja se svojom funkcionalnošću, mogućnošću personalizirane prilagodbe i inovativnim korisničkim sučeljem izdvaja od sličnih proizvoda na hrvatskom tržištu te predstavlja trenutno najnapredniji oblik IPTV-a u Hrvatskoj.

Uz Internet i telefon, H1TV usluga dio je H1 Trio paketa. Lansirana je na tržište prije godinu dana, a korisnicima omogućuje gledanje više od 100 najatraktivnijih domaćih i svjetskih programa. Pored osnovnog paketa i dodatne mogućnosti odabira premium i proširenih paketa, korisnicima su na raspolaganju određeni programi kao pojedinačni, bez kupnje cjelovitih paketa.

Sportklub Prime je 12. sportski kanal koji H1TV ima u ponudi, a dolazi kao redovni kanal pod brojem 412. Dostupan je u sklopu Proširenog paketa ili pak kao dio novog Sportskog paketa koji pored programa Sportklub Prime uključuje Sportklub +, Golfklub i Fishing&Hunting kanale. Cijena novog Sportskog paketa je 34,99 kn mjesečno s uključenim PDV-om.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala