Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi kanali u ponudi H1TV-a
H1TV od danas nudi nove RTL-ove kanale RTL Living, RTL Passion i RTL Crime te informativne kanale France24

Novi kanali u ponudi H1TV-a

H1 telekom upotpunio je svoju H1TV ponudu novim kanalima informacijskog i zabavnog sadržaja!

H1TV ponuda od danas je tako bogatija za tri nova kanala iz RTL-ove obitelji zabavnih programa: RTL Living, RTL Passion i RTL Crime, a osim toga, njeni korisnici će od sada također moći pratiti informativne kanale France24, koji se emitiraju na francuskom i engleskom jeziku.

Uređenje interijera, savjeti za kvalitetu življenja, život zvijezda te male tajne velikih majstora kuhinje, domena su televizijskog kanala RTL Living, koji je od danas dostupan korisnicima H1TV usluge. Ovaj specijalizirani lifestyle kanal namijenjen je cijeloj obitelji te svima željnima dobre zabave i praktičnih savjeta, a u njemu će posebno uživati obožavatelji jedne od najgledanijih emisija u svijetu - The Ellen DeGeneres Show, talk showa koji će oduševiti i hrvatsku publiku.

Svim ljubiteljima forenzike, najbriljantnijih detektivskih umova, najkrvavijih misterija i najtraženijih svjetskih zločinaca, RTL Crime spreman je predstaviti napete kriminalističke serijale koji diljem svijeta uživaju značajnu popularnost, a to su redom OZ, Na rubu zakona, CSI: NY i CSI: Miami te mnoge druge serije, višestruko nagrađivane od strane televizijske struke.

Ženskom dijelu korisnika H1TV usluge naklonjen je televizijski kanal RTL Passion, koji u jednom formatu donosi ljubav, strast, prevare i intrige. Na programu će se kroz cijeli dan izmjenjivati najpopularnije dramske serije turske, meksičke i indijske produkcije, a svoje mjesto će ondje pronaći i domaće telenovele. Sulejman Veličanstveni i Divlja ruža, samo su neki od aduta koji će ženski dio publike bez sumnje prikovati uz televizijske ekrane.

RTL i France 24 kanali su dostupni u H1 PAR i TRIO paketima s H1 TV uslugom i to već u Osnovnom paketu. Novi kanali s emitiranjem kreću danas.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala