Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vuk s Wall Streeta ekskluzivno na CineStar TV Premiere kanalima
CineStar TV Premiere kanali slave 1. rođendan - pripremite se na ono što slijedi!

"Vuk s Wall Streeta" ekskluzivno na CineStar TV Premiere kanalima

Vuk s Wall Streeta, 12 godina ropstva, Herkul, Kuća velikog mađioničara, Non-Stop, Pompeji i Need for Speed samo su neki od premijernih TV naslova kojima nas povodom prvog rođendana časte CineStar TV Premiere kanali!

Kada su prije godinu dana s emitiranjem započeli CineStar TV Premiere kanali rečenica Opet nema ništa na televiziji postala je stvar prošlosti. Naime, tog su trenutka i Hrvati ušli u privilegirani krug gledatelja koji u udobnosti svoga doma mogu uživati u najjačim kinonaslovima samo 12-16 mjeseci nakon njihovog igranja na velikim platnima. Osim filmskih premijera poput Plaćenika, Igara gladi, i Sumrak saga maratona CineStar TV Premiere kanali donijeli su nam i odlične serije, kultne hollywoodske i europske filmove kao što su 96 sati: Istanbul, U dobru i zluNemoguće, Umjetnik, Pad Olimpa, Nedodirljivi, Avijatičar, Chef, brojne ekskluzivne materijale koji nam otkrivaju što se zbivalo iza kamera tijekom snimanja najvećih blockbustera te različite tv specijale namijenjene ljubiteljima sedme umjetnosti, ali i svima nama koji se jednostavno volimo dobro zabaviti i opustiti uz kvalitetan tv sadržaj.

Stoga, PRIPREMITE SE NA ONO ŠTO SLIJEDI jer CineStar TV Premiere kanali u drugoj godini emitiranja nastavljaju još žešćim tempom i s ponosom najavljuju po prvi puta na malim ekranima prošlogodišnje kinouspješnice: Vuk s Wall Streeta, 12 godina ropstva, Herkul, Kuća velikog mađioničara, Non-Stop, Pompeji i Need for Speed. Ovi naslovi koji će zadovoljiti sve ukuse, samo su mali dio zimske programske sheme CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala te njihovih filmskih iznenađenja koja nas očekuju u 2015.  ukoliko u svojoj kućnoj tv ponudi nemate ove ekskluzivne filmske kanale sada je prilika da ih nabavite jer su dostupniji nego ikada kao zasebni premium paket u sklopu B.net i Vip TV ponude već za 29, 00 kn. Za više informacija kontaktirajte svog operatera.

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i  serijskog sadržaja, najbolje hollywoodske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije,  ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova, te više od 100-tinjak odabranih  vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju prikazuju se sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima! Programi se emitiraju u tehnologiji visoke razlučivosti HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emitiraju oštriju i kvalitetniju sliku s do četiri puta više detalja i živopisnim bojama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    1 3
    gorlock gorlock @ 25.12.2014. 20:16

    Baš neki dragi ljudi (neki forumaši) na ovom portalu i to lijepo na Božić

    Netko je ljut možda?

    @bearfoot = Greench = Mr. Ebenezer Scrooge ?

  • #2
    4 2
    bearfoot bearfoot @ 25.12.2014. 0:41

    a jebali i tebe više cinestar kanali da te jebali...svi već znamo da imaš te kanale u proširenom paketu i da te ne koštaju ništa...ok,ok, sretni smo zbog tebe i sad oladi više....

  • #1
    1 4
    gorlock gorlock @ 24.12.2014. 18:45

    Odličan članak.

    Doista tako i je. Imam Cienstar Premiere HD i izuzetno sam zadovoljan, osobito jer je u sklopu proširenog paketa programa i ne košta me ništa dodatno kao što bi nekad koštao HBO.

     Sretan rođendan Cinestar Premiere kanalima.

    Kod mene su zauzeli mjesto broj 1.

    HBO je još uvijek dobar, ali Cinestar je bolji.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala