Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pobjegli sa snimanja novog Tarantinovog filma
Sa snimanja novog Tarantinovog filma, westerna Django Unchained, bježi sve više glumaca

Pobjegli sa snimanja novog Tarantinovog filma

Foto: PR Photos

Prije njega isto su učinili Kevin Costner, Kurt Russell, Joseph Gordon-Levitt, a prema nekim glasinama, Jonah Hill je također započeo sa snimanjem, te odustao. Bez obzira na takvu migraciju, Tarantinov western i dalje ima jaku glumačku postavu: Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson i Kerry Washington. Ipak, iznimno je rijedak slučaj da čak pet glumaca odustane od filma i to za vrijeme snimanja.

Tarantino je čudak, to svi znaju. Naravno da to ne mora nužno biti ni dobro ni loše, pogotovo u kreativnoj industriji kakva je filmska. Ovaj Amerikanac zaista je tijekom devedesetih unio svježinu na filmsku scenu. Filmovi Reservoir Dogs, Pulp Fiction, čak i Four Rooms bili su inovativni i briljantni. No otad, pa sve do danas Tarantino živi na starim lovorikama.

Nije da on to želi, ali jednostavno nije u stanju napraviti nekakav dobar, čak gledljiv film. To pogotovo vrijedi za ovo stoljeće. Što je pjesnik htio reći s killovima billovima, Grindhouseom, a pogotovo s Inglourious Basterds gdje je toliko promijenio povijest da bi mu pozavidjeli članovi SDP-a i HDZ-a zajedno?

Tarantino želi provocirati i to mu uspijeva. Ali to se isto može postići i s nekim filmom koji ima glavu i rep. Baš nas interesira hoće li se ti dijelovi tijela uspjeti pronaći u njegovom novom uratku.

I njegova scenaristička karijera slična je redateljskoj. Od briljantnog scenarija za Natural Born Killers do bezveznog za From Dusk till Dawn. Da mu ovo idete reći i objasniti, vjerojatno bi poludio. Možda zato glumci dezertiraju s njegovih snimanja.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    0 0
    bbcdpg bbcdpg @ 23.5.2012. 19:01

    Registrirao sam se samo kako bi ti prenio jednu svoju misao. Tvoja ne informiranost i osoban zaključak u članku je spoj jedne debilne osobe. Pojma nemaš o filmu niti na amaterskoj razini.

  • #5
    4 0
    fox89 fox89 @ 17.5.2012. 13:25

    M.M., inače bi na ovakav članak poludio i vjerojatno te dobrano i opsovao, ali čitajući sve što si do sada napisao mislim da si sam sebi dovoljna kazna i ova lakrdija koju pišeš nije vrijedna trošenja živaca, a još manje čitanja. načitao sam se gluposti, ali ovo kaj ti pišeš nema veze s vezom!

    vjeruj mi nebi, vjerojatno bi ti se pošteno nasmijao, isto kao i ja keep on man, you suck!

  • #4
    0 0
    olio olio @ 16.5.2012. 14:33
    inglorious i trošenje vrimena ? , to ne ide zajedno
  • #3
    0 0
    ed_hunter ed_hunter @ 16.5.2012. 0:27
    svatko ima pravo napustiti snimanje filma, prije sam čitao kako su glumci uglavnom bili zadovoljni Tarantinom. ne bih tome čak niti pridavao previše značaja.osvrnuo bih se na tekst jer sumnjam da njegov autor nikad nije baš uhvatio smisao Tarantinovih filmova. teško mi je povjerovati baš da Tarantino živi na starim lovorikama, prije bih rekao da ovaj wannabe filmski kritičar živi od mišljenja drugih ljudi.
  • #2
    2 0
    aya aya @ 15.5.2012. 20:17

    Jel ovaj Maro Marušić ima ikakvu, spomena vrijednu, kvalifikaciju za pisanje filmskih kritika ili je ono što piše, zapravo, njegovo subjekivno mišljenje, kao i nas amatera?

    Pitam zato, da se ne bih opet zatrčala čitat', prije nego pogledam tko je piskarao...iako, ...poslije dvije rečenice "autora nemreš promašit' "!

    M.M. - odustani od pokušaja da budeš duhovit, vjeruj - ne ide ti!!!

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala