Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznati voditelji jubilarnih 80. Zlatnih globusa
Među poznatim imenima su Ana de Armas, Billy Porter, Jamie Lee Curtis i Quentin Tarantino

Poznati voditelji jubilarnih 80. Zlatnih globusa

Foto: Depositphotos

Hollywood Foreign Press Association objavila je voditelje ovogodišnje, 80. po redu nagrade Zlatni globus.

Dodjela prestižnih nagrada održat će se 10. siječnja i domaćin ceremonije je Jerrod Carmichael, a među voditeljima su nominirane Ana de Armas, Jamie Lee Curtis i Niecy Nash-Betts. Tu su još i Ana Gasteyer, Billy Porter, Colman Domingo, Natasha Lyonne, Michaela Jaé Rodriguez, Nicole Byer, Quentin Tarantino te Tracy Morgan.

Na ceremoniji bi se trebali pojaviti i ostali nominirani, primjerice Austin Butler (Elvis); ekipa Fabelmanovih Stevena Spielberga, Michelle Williams i Tony Kushner; te vrlo vjerojatno i Daniel Craig (Nož u leđa: Glass Onion). Očekuje se i ekipa animiranog hita Crvena panda uključujući redateljicu Domee Shi, redatelj Dvostruke prijevare Park Chan-wook čiji je film nominiran za najbolji strani naslov te zvijezde filma All Quiet on the Western Front Felix Kammerer i Daniel Brühl.

Ekipa filma Fabelmanovi na AFI Festu 2022. godine

Svoj dolazak potvrdile su i neke televizijske zvijezde nominirane za Zlatni globus Kevin Costner (Yellowstone), Sheryl Lee Ralph (Abbott Elementary), dvostruko nominirana Julia Garner (Ozark i Inventing Anna), Niecy Nash (Monstrum: Priča o Jeffreyu Dahmeru), Elizabeth Debicki (Kruna), Hacks zvijezde Jean Smart i Hannah Einbinder, Jenna Ortega (Wednesday), Kaley Cuoco (Stjuardesa), Jessica Chastain (George & Tammy) i Jeremy Allen White (The Bear). Vrlo vjerojatno će se pojaviti i Andrew Garfield (Under the Banner of Heaven). Poznato je kako ceremoniji neće prisustvovati Brendan Fraser (The Whale) koji je otvoreno rekao da ne dolazi zbog prethodnih loših iskustava s HFPA-om.

Nakon čak dvije godine kritika na Hollywood Foreign Press Association zbog nedostatka raznolikosti u njihovom članstvu te pritužbi na neetičko poslovanje, Zlatni globusi sljedećeg tjedna nastojat će se ponovno nametnuti kao jedna od najprestižnijih ceremonija dodjele nagrada u Hollywoodu čiji su dobitnici većinom favoriti za Oskare i nagrade SAG.

Popis nominiranih za Zlatne globuse možete pogledati na službenim stranicama.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala