Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Porin ponovno u Rijeci?
Svečana dodjela najprestižnije domaće glazbene nagrade trebala bi se održati 5. svibnja u sportskom Centru Zamet uz direktan tv prijenos na HTV-u

Porin ponovno u Rijeci?

Foto: Facebook

Svečana dodjela devetnaeste po redu diskografske nagrade Porin trebala bi se održati 5. svibnja u sportskom Centru Zamet u Rijeci, uz direktan televizijski prijenos na HTV-u. Kako neslužbeno doznaje novilist.hr, dvorana Centra Zamet je zakupljena za 5. i 6. svibnja, a to je potvrdio i Ivo Dujmić, gradonačelnik Grada Opatije.

- Potvrđujemo da su u tijeku završni pregovori i da je ugovor pred potpisivanjem oko mogućnosti gostovanja popratnih događaja manifestacije Porin u Opatiji. Interes Opatije je svakako da sudionici manifestacije budu smješteni u Opatiji i da se različite radionice i prezentacije održe kod nas, kao i koncerti eminentnih glazbenika, sudionika ovogodišnjeg Porina - kazao je gradonačelnik Opatije, a neslužbeno je istu informaciju potvrdio i vrh Porina, direktor Siniša Bizović te izvršni direktor Darko Bakić.


Inače, diskografska nagrada Porin, najprestižnije priznanje za glazbeni rad u zemlji, ove će godine biti dodijeljena 19. put. Prijave glazbenih izdanja objavljenih od 1. prosinca 2010. do 30. studenog 2011. godine zaključene su 6. siječnja. Nakladnici su predložili 334 diskografska izdanja, čak 38 više nego prošle godine. S brojem prijavljenih izdanja povećao se i broj prijava za nominacije, ove ih je godine 1571, čak 211 više nego 2011. godine. Ove će godine oko prijedloga za nominacije odlučivati više od 1150 glasača, a prijedloge za nominacije glasači će dobiti početkom ožujka. Nominacije će biti objavljene 21. ožujka u Cinestar Areni IMAX Zagreb na svečanoj objavi istih.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala