Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 5.6.
Uz odlične filmske naslove večeras pogledajte novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

TV Preporuke dana – Subota 5.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato All stars, Nova TV u 20:15 sati
Posebna sezona showa bliži se kraju, pred gledateljima je ove subote predfinalna emisija! Sve više raste napetost jer malo je još vremena ostalo da se dođe do pobjedničkih bodova...

Dodjela glazbene nagrade Porin, HTV 1 u 21 sat
Iva Šulentić i Ivan Vukušić provest će nas kroz program ovog 28. izdanja, u kojem ćemo gledati i slušati neka od najvećih imena hrvatske glazbe.

FILMOVI

Anna, RTL u 20 sati – TV premijera
Ispod zapanjujuće ljepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njezina nevjerojatna snaga i vještine koje je čine jednom od najstrašnijih ubojica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče.

Vulkan, RTL 2 u 20:15 sati
Nepripremljenom Los Angelesu ostvarit će se najgora noćna mora: beskrajne rijeke kipuće ubojite lave bespoštedno se prelijevaju pretrpanim ulicama, izazivajući kaos iznad i ispod zemlje, u labirintima prirodnih i umjetnih tunela.

Dina - pješčani planet, HTV 3 u 21:10 sati
U dalekoj budućnosti pojavljuje se čovjek koji bi mogao biti prorok kojeg već dugo očekuje cijela galaksija. Vojvodu i njegovu obitelj Imperator šalje na pješčanu planetu sa koje se vadi plin koji je neophodan za putovanje kroz svemir. Potez je napravljen kako bi uništili vojvodu i obitelj, ali njihov sin uspijeva pobjeći i traži osvetu koristeći jedinstvenu ekologiju planete.

Kick Ass, Doma TV u 21:30 sati
Glavni lik ove nevjerojatne akcijske komedije je Dave Lizewski - tinejdžer, srednjoškolac kojeg doslovno nitko ne primjećuje. Dave je veliki obožavatelj stripova. Uskoro će mu na um pasti genijalna ideja: pod utjecajem goleme količine stripova koje posjeduje i čita, Dave će odlučiti postati super junak i boriti se protiv opakih zločinaca. Postoji samo jedan mali problem: ne posjeduje nikakve super moći!

Telefonska govornica, RTL u 22:15 sati
Stu Shepard je nezavisni PR agent, samoživ, drzak i sklon neumjerenom laganju. Laže svojim klijentima, ali i lijepoj supruzi Kelly, od koje skriva da se viđa s mladom i slatkom glumačkom aspiranticom Pam, kojoj je ujedno i agent. Svemu tome dođe kraj kad Stu u telefonskoj govornici primi poziv tajanstvenog muškarca koji zatraži od njega da sve prizna i Kelly i Pam.

Dolazak, Nova TV u 22:50 sati
Sveukupno dvanaest letjelica jajastog oblika sletjelo je na različitim lokacijama diljem svijeta. Američka vojska uskoro regrutira lingvisticu Louise Banks, čiji je zadatak uz pomoć fizičara Iana Donnellyja otkriti jesu li naši posjetitelji došli u miru ili predstavljaju prijetnju kompletnom čovječanstvu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala