Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Billy Bob Thornton snimit će film o braku s Angelinom Jolie
Glumac i Angelinin bivši planira snimiti 'film ceste' pod nazivom "And Then We Drove" i otkriti detalje propale romanse

Billy Bob Thornton snimit će film o braku s Angelinom Jolie

Foto: PR Photos


- Smatram da je priča jako zanimljiva i u biti kombinacija mnogih žanrova, a bazira se prvenstveno na mom iskustvu. To bi trebao biti film o muškarcu koji kreće na put i koji će djevojku pokupiti na cesti, a fokusirat će se na sve njihove dogodovštine s tog puta. "And Then We Drove" u biti postavlja jedno od onih životnih pitanja: Što je to i kako se u ovo mogu uspješno uklopiti? - pojasnio je Thornton koji budući filmski projekt opisuje kao film ceste.

Podsjetimo, Angelina se za Billyja Boba udala 2000. godine u Las Vegasu i to samo nakon dva mjeseca veze. Njihov ekscentričan i divlji brak bio je glavna tema svih tabloida, a naslovnice su kontinuirano ispunjavale njihove bizarnosti poput nošenja bočica krvi oko vrata, njihove tetovaže i neumjesno ponašanja u javnosti. Kraj braka nastupio je kada je Angelina odlučila usvojiti dijete zajedno s Billyjem. No, on se odjednom predomislio te odlučio isključivo posvetiti glazbi i karijeri te ju napustio. Angelina je ipak usvojila Maddoxa, dječaka iz Kambodže i odgajala ga uz pomoć majke, a konačni razvod s Billyjem uslijedio je 2002. godine. Iako Thornton danas tvrdi da su on i njegova bivša Angelina zapravo još uvijek jako dobri prijatelji, pitanje je hoće li se to 'čvrsto' prijateljstvo održati i nakon ovog filmskog projekta koji navodno donosi mnoge pikanterije i detalje iz njihove burne propale romance?

Inače, Thornton je što se tiče režije najpoznatiji po uspješnoj drami iz 1996. godine "Sling Blade".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala