Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.4.
Nove epizode showova "Zvijezde pjevaju" i "Masked Singer" uz filmove uglavnom starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 8.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Tko večeras napušta show?

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:25 sati
Ovisno o ocjenama žirija i glasovima gledatelja, u svakoj emisiji jedan par ispada!

Nevjerojatna putovanja Simona Reevea, HTV 2 u 21:10 sati
Dokumentarist i pisac Simon Reeve predstavlja najzanimljivije trenutke svojih nevjerojatnih putovanja svijetom.

FILMOVI

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 19:55 sati
Brad Pitt je Benjamin Button, osoba je koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru.

Prljavi Harry, RTL 2 u 20:15 sati
Prvi iz iznimno uspješnog serijala filmova o inspektoru Callahanu, legendarnom Prljavom Harryju, redatelja Dona Siegela bio je prava revolucija u Hollywoodu davne 1971. godine.

Ben Hur, Nova TV u 21:15 sati
Judah Ben-Hur, princ kojeg je njegov posvojeni brat, časnik rimske vojske, lažno optužio za izdaju, vraća se u svoju domovinu nakon godina na moru da traži osvetu, ali pronalazi iskupljenje.

96 sati: U bijegu, RTL oko 22:15 sati
Vrhunska akcija, napetost i nevjerojatni obrati jamče i ovoga puta režija Oliviera Megatona, scenarij kojeg potpisuju autori franšize - legendarni Luc Besson i Robert Mark Kamen te, naravno, neponovljivi – Liam Neeson!

Collateral, Doma TV u 22:35 sati
Vincent je plaćeni ubojica koji mora izvršiti pet ubojstava diljem Los Angelesa, a zbog neupadljivosti uzima taksi s vrlo jednostavnim planom. Taksist Max će ga odvesti do prvog klijenta gdje će ga sačekati, a nakon kratkog obavljenog posla vožnja može krenuti dalje, sve dok Vincent u cijelosti ne otkloni prijetnju svom poslodavcu. No, stvar se zakomplicira kad taksist već nakon prvog ubojstva postaje svjedokom.

Šaptač konjima, HTV 1 u 22:40 sati
Jednog zimskog dana Grace ode s prijateljicom na jahanje, ali njezin konj Pilgrim vrlo je nemiran i u jednom trenutku nađu se na prometnoj cesti. Na njih naleti kamion, Pilgrim je teško ranjen, a Grace će nakon bolnice hodati sa štakama. Majka osjeća da zacjeljivanje Graceinih psihičkih rana ovisi i o Pilgrimovom ozdravljenju. U jednom magazinu naiđe na članak o kauboju Tomu koji živi daleko na Zapadu i razumije tajni govor konja.

Uskrsnuće, Nova TV u 23:40 sati
Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije imaju zadatak riješiti što se dogodilo s Isusom u tjednima nakon raspeća kako bi razbili glasine o uskrslom Mesiji i spriječili ustanak u Jeruzalemu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala