Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Borislav Vranić u finale Supertalenta ušao čelom
Uz spretnog Borislava, nova finalistica je i Rebecca Posavec, koja je žiri i publiku očarala glasom

VIDEO: Borislav Vranić u finale Supertalenta ušao čelom

Foto: NovaTV

Supertalent ima nove finaliste. U trećoj polufinalnoj emisiji svojim nastupom oduševili su desetogodišnja Rebecca Posavec i Robert Vranić, čovjek koji na glavi može nositi sve.

Rebecca Posavec, najmlađa natjecateljica treće polufinalne emisije Supertalenta oduševila je žiri izvedbom Bohemian rhapsody grupe Queen. Spretni Borislav Vranić pokazao je cijeli niz trikova koje izvodi čelom te oduševio žiri.

- Mi u Supertalentu nemamo često točke koje su jedinstvene u svijetu, ovo je jedinstveno, svaka čast - rekao je Dubravko nakon izvrsnog nastupa Borislava Vranića.

Sada Supertalent već ima svojih šest finalista na okupu, a ove nedjelje gledatelji i žiri pogledat će novih deset natjecatelja koji će se pokušati izboriti za daljnji prolazak.

Zagrepčanin Roberto Rakek harmoniku svira već devet godina, a tek mu je osamnaest. Za finale priprema glazbeni miks u kojem će se naći, kako najavljuje, od klasike do rumunjskih skladbi. Da su potpuno drugačiji primijetio je Enis Bešlagić kad je vidio njihov nastup na audiciji te dodao kako bi i sam bio počašćen da radi s njima. Radi se o Promenada klubu iz Karlovca koji je svojim kazalištem Sjena sve prisutne ostavio bez daha. Kristijan Kardum je već bio u studiju Supertalenta, ali samo kao podrška svojoj supruzi koja se prošle godine našla u polufinalu ovog showa.


Članovi Capoeire Amazonas za prvi nastup uživo pripremaju točku dosta drugačiju od one audicijske te naglašavaju da ona čak izlazi iz samih okvira sambe i capoeire. Zbog toga se nadaju da će njihov nastup iznenaditi mnoge i svidjeti se žiriju i publici te da će se dobro osjećati pod svjetlima reflektora. Plesni punktovi  koji su se na audiciji predstavili koreografijom Ivone Perkov i dočarale zalazak sunca, ovaj put dolaze u formaciji od dvanaest djevojaka.

Zvukove gitare na binu Supertalenta donijet će Mladen Pašut. Prije pet godina Mladen je otkrio Tommyja Emmanuela, australskog ’fingerstyle’ gitarista i od tada se bavi fingerpickingom. Hoće li Marko Šimunić imati kompletan nastup i ovaj put, saznat ćemo nakon njegovog ovotjednog nastupa.

Ove nedjelje zapjevat će i Angela Katalinić kojoj je Nina Badrić rekla da ima prekrasnu boju glasa. Angeli je, uz glazbu i pjevanje, medicina druga najveća ljubav te se nada da će joj upravo sudjelovanje u ovom showu pomoći u odluci oko odabira profesionalne karijere. Splićanin Roko Blažević ima jedanaest godina i oduševio je svojim glazbenim umijećem publiku i žiri na audiciji, a veliki dojam ostavio je i plesač, imitator Michaela Jacksona, Ivan Sep iz Pule kojeg ćemo također vidjeti ove nedjelje.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala