Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: U prvoj večeri Plesa sa zvijezdama briljirao Marko Tolja
Kandidati su se predstavili u prvoj emisiji u kojoj nema eliminacije, a vidno najlošiji bio je putopisac Hrvoje Šalković

Video: U prvoj večeri "Plesa sa zvijezdama" briljirao Marko Tolja

Foto: HRT

Sinoć je započela šesta sezona dugoočekivanog i popularnog showa "Ples sa zvijezdama". Podij je tako službeno otvorila lijepa glumica Jelena Perčin sa svojim mentorom Hrvojem Kraševcem. Kako se radi o prvoj emisiji, gdje se kandidati samo predstavljaju i eliminacije nema, kritike od već standardne žiri postave (Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman) služile su uglavnom samo kao svojevrsna smjernica i poticaj za daljnje krugove natjecanja. Jelena je tako dobila pohvale za početnički otplesan engleski valcer, što su pokazale i prve ocjene. Nagrađeni su sa tri osmice i sedmicom.



Nakon njih, plesnu pozornicu su preuzeli vrckavi Denis Ahmetašević iz Soul Fingersa i njegova mentorica Mirjana Žutić. Plesali su cha-cha-cha, a žiri je njihov nastup opisao 'drskim i opištenim' kakav bi i trebao biti. Osvojili su tri sedmice i peticu.
 


Iako je tek nedavno rodila, posebne pohvale dobila je operna diva Martina Tomčić Moskaljov i partner Marko Herceg. Tako se najstroža članica žirija iz showa "Zvijezde pjevaju" konačno i sama našla pred sudom kritike. Par je otplesao engleski valcer, a žiri je Martinu posebno podržao u njezinoj odlučnosti da se priključi samom showu koji iziskuje puno odricanja, posebice za osobu koja je nedavno rodila. Osvojili su tri sedmice i osmicu.
 


Žiri baš nisu impresionirali sportska novinarka i bivša sportašica Lana Banely i njezin partner Damir Horvatinčić. Najviše zamjerki su imali na to što je Lana bila vidljivo ukočena, ali žiri je istaknuo kako su kostimski bili sjajno usklađeni, no da su od njih ipak puno više očekivali. Par je osvojio tri šestice i sedmicu.



Nakon njih su nastupili sve popularniji putopisac Hrvoje Šalković i partnerica Lejla Bjedov. Bilo su definitivno najlošiji plesni par večeri što su pokazale i njihove ocjene kao i puno kritika na račun njihova plesa. Zaradili su skromne dvije petice, četvorku i trojku.



Potom su uslijedili pjevač i mentor u showu "Zvijezde pjevaju" Marko Tolja i plesna partnerica Ana Herceg koji su se odmah istaknuli i kao jedni od favorita. Izvrsno i uvjerljivo su otplesali engleski valcer. Dobili su samo pohvale kao i komentar da su svojom elegancijom ispunili cijeli podij. Žiri ih je nagradio s čak četiri devetke.
 


Kritiku nikako nisu impresionirali ni atraktivna voditeljica Tatjana Jurić i Robert Schubert. Na račun otplesanog cha-cha-cha žiri im je ukazao na to da imaju potencijala te da definitivno mogu bolje, a osvojili su četiri šestice.



Šarmantni Miro Ungar i Marija Stošić otplesali su posljednji ples večeri. Za svoj engleski valcer zaradili su uglavnom pohvale. Par je dobio tri sedmice i jednu četvorku.



Tko će od natjecatelja prvi napustiti show saznat ćemo već iduće subote u dugoj emisiji šeste sezone, kada će nas ponovno dočekati voditeljica Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    CHIC chic @ 31.10.2011. 12:55

    Ali definitvno je žiri ocjenama prema Martini Tomčić "čeličnoj lady" dodijelivši joj za onakav ples, držanje i apsolutno plesno neumijće visoke ocjene izgubio na vjerodostojnosti. Koje ulizivanje inače "vrlo strogog" ćelavog člana žirija ili se barem takvim uporno pokušava predstaviti. A prepali se Martine Tomčić... Ma zbog čega se ulizuju toj ženi, ako ne zna plesati čemu strah to joj i izravno reći i ocjenam pokazati. ne štedi ni gospođa nikoga pri pjevanju...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala