Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraćamo se Obitelji Larkin
Drugu sezonu britanske serije "Obitelj Larkin" pratimo ovog travnja na našim malim ekranima

Vraćamo se "Obitelji Larkin"

Ljeto je 1959. Tatu (B. Walsh), mamu (J. Scanlan) i njihovu brojnu djecu, uključujući i malenog Oscara, očekuju novi urnebesni školski praznici. Nedostaje samo Mariette (J. Rae), koja putuje diljem Europe na medenom mjesecu s Charleyjem (T. Stephen). U subotu, 6. travnja na Prvom programu HRT - HTV 1 u 17.30 prikazuje se prva epizoda druge sezone serije Obitelj Larkin.

Primrose (L. Paige) je završila srednju školu i planira za sebe novinarsku karijeru. Uz majčinu pomoć uspijeva se zaposliti u Mid Kent Timesu. Osim toga je u potrazi za ljubavlju, što joj se ostvari kad prezgodni velečasni Candy (M. Ays) stigne u njihovu župu, no njegov će dolazak ozlojediti mrzovoljnog starog vikara (P. Davidson) koji tad odluči iskorištavati svog novog suradnika.

Druge su pridošlice Pinkie Jerebohm (M. Robinson) i njezin mlakonja od muža (J. Rhind-Tutt) te njihovo dvoje zastrašujuće djece. Oni su tvrdoglavo odlučili od tate Larkina kupiti Bluff Court, staru vilu u raspadu, no nakon kupnje zažale što su je toliko platili.

Kad im tata Larkin odbije vratiti novac, Jerebohmi se odluče osvetiti... Prvo se svi počnu baviti streljaštvom iz puške, što prerasta u sve glasniju i neprestanu divlju pucnjavu. A zatim, uz pomoć Aleca Normana tati Larkinu namjeste klopku.

Ostali vrhunci serije uključuju nekoliko ludih zabava s našim starim znancima iz sela - obožavateljicom tate Larkina, gđicom Pilchester (A. Bullmore) te mjesnim uglednikom Johnnyjem Delamereom (R. Bathurst).

Zabava s roštiljem, utrka u tačkama, lunapark i masovno krštenje u bazenu, sve se to održava na sunčanoj kentskoj farmi obitelji Larkin. A zatim se s medenog mjeseca vrate Mariette (J. Rae) i Charley (T. Stephen) s uzbudljivim vijestima.

1. epizoda: Pinkie i gospodin Jerebohm kupit će golemu vilu u raspadu u Larkinovom susjedstvu, a tata Larkin tu ponudu ne može odbiti. To je unosna kupoprodaja, pa sad Larkini imaju dovoljno da krenu u gradnju bazena.

Primrose je završila srednju školu i kreće u karijeru novinarke. Usto se i zaljubi u velečasnog Candyja, koji je tek stigao u selo i mora se hvatati u koštac s podmuklim starim vikarom. Primrose bez straha pozove prezgodnog velečasnog na rendes.

U seriji glume Bradley Walsh, Joanna Scanlan, Lydia Page, Amelia Bullmore, Peter Davison, Liam Middleton, Joelle Rae, Tok Stephen, Maxim Ays, Morgana Robinson, Julian Rhind-Tutt, Robert Bathurst.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala