Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trent Reznor priprema distopijsku tv seriju Year Zero
Nagrađeni kompozitor glazbe za film "Social Network" razvija tv mini seriju baziranu na albumu Nine Inch Nailsa

Trent Reznor priprema distopijsku tv seriju "Year Zero"

Foto: PR Photos


Potpuno drugačiji album od prijašnjih Reznorovih Nine Inch Nails pothvata, zapravo je vrlo je pomno osmišljena multimedijska poslastica, posebice za sve fanove. Priča koja se vrti u pozadini albuma "Year Zero" smještena je u SAD u godini 2022., koju je američka vlada prozvala "Godinom 0"; jer kako je objašnjeno, te se godine Amerika ponovno "osnovala" nakon niza terorističkih napada, navodno izvršenih od islamističkih fundamentalista.

Tamna priča albuma prikazivala se kroz popratne vizuale, interaktivne web stranice te igre alternativne stvarnosti koje su paralelno spajale cijeli Year Zero koncept u mrežu fiktivnih događaja koji se odvijaju u bližoj budućnosti. Konceptni album je satira američkog političkog sistema kroz eroziju slobode. Sve to zvuči kao vrlo zanimljiva podloga za mini televizijsku seriju koju trenutno zajedno produciraju HBO i BBC.

Scenarij smišlja sam Reznor sa svojim suradnicima Danielom Knaugom (tvorcem serije popularne Canivele), Kevinom Kellyem Brownom (Roswell) te Lawernce Benderom (Producentom filma Pulp Fiction).


Reznor trenutno radi glazbu i za novi film Davida Finchera "The Girl With the Dragon Tattoo" koji bi se trebao pojaviti u kinima krajem prosinca. Prva pjesma sa soundtracka za film pojavila se nedavno s mističnim trailerom filma, a radi se o obradi pjesme Led Zeppelina "Immigrant Song" na kojoj je Reznor surađivao sa Karen O iz benda "Yeah Yeah Yeahs".


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala