Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Apple TV+ donosi priču o supermodelima koje su promijenile modnu industriju
"The Super Models" govori o nevjerojatnim karijerama Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linde Evangelista i Christy Turlington

Apple TV+ donosi priču o supermodelima koje su promijenile modnu industriju

Foto: YouTube

Ovo će biti legendarno! Uz taktove pjesme Freedom! '90 Georgea Michaela Apple predstavlja prvu službenu najavu za svoju limitiranu seriju The Super Models koja će nas vratiti u zlatno doba supermodela.

U režiji Oskarovca Rogera Rossa Williamsa (Music by Prudence) i Larisse Bills dokumentarna serija donosi priču o nevjerojatnim karijerama vrhunskih supermodela: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington. Dosad neviđeni pristup vodi gledatelje iza kamera i modne piste kako bismo saznali na koji način su baš one dominirale svijetom elitne mode te istovremeno otkriva trenutak koji je promijenio dinamiku moći u cijeloj toj industriji.

Serija nas vraća u 1980-e kad su se četiri žene iz raznih dijelova svijeta našle u New Yorku. Svaka je sama po sebi već imala ogromnu moć i snagu, ali kad su se udružile ta gravitacija koju su postigle nadišla je samu industriju. To je bilo toliko nevjerojatno da su njih četiri nadmašile i same vrhunske brendove koje su reklamirale te su se isticale same po sebi: Naomi, Cindy, Linda i Christy postale su brend same po sebi kao i dizajneri koji su ih oblačili.

I dan danas ova četiri supermodela ostala su poznata i tražena u kulturi i to kroz aktivizam, filantropiju i poslovnu snagu. I dok se modna industrija nastavlja redefinirati, kao i uloga žene unutar nje, ovo dolazi kao ultimativna priča o moći i kako su se četiri žene našle i jednostavno je uzele te time utrle put svima ostalima.

U seriji ćete vidjeti i čuti i druga poznata imena iz industrije pa su tako svoje komentare i dojmove o ovim legendarnim supermodelima podijelili Marc Jacobs, Donna Karan, Calvin Klein, Michael Kors, David Fincher, Donatella Versace, Isaac Mizrahi, Anna Sui, Grace Coddington i Vivienne Westwood.

The Super Models na Apple TV+ stiže 20. rujna s prvom od četiri epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala