Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi poster i trailer za novu krimi avanturu Davida Finchera The Killer
U glavnoj ulozi nalazi se Michael Fassbender!

Prvi poster i trailer za novu krimi avanturu Davida Finchera "The Killer"

Foto: Twitter

Dobili smo prvi pogled na novi projekt Davida Finchera, kriminalističku avanturu The Killer, ali zasad samo u obliku atraktivnog postera. UPDATE: Nekoliko sati kasnije Netflix je objavio i prvi teaser trailer!

U glavnoj ulozi nalazi se Michael Fassbender koji je i na samom posteru, a riječ je o filmu koji se temelji na istoimenom grafičkom romanu Alexisa Nolenta koji prati ubojicu koji se bori sa svojim nadređenima, ali i sa samim sobom, tijekom međunarodne potjere za koju inzistira da nije nimalo osobne naravi.

Fincherov čest suradnik Andrew Kevin Walker napisao je scenarij, a uz Fassbendera glume Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte i Tilda Swinton.

Teaser trailer ne otkriva mnogo niti su poznati detalji o radnji, ali imamo puno scena sa Fassbenderom i vidimo većinu glumačke ekipe barem na koju sekundu.

Ovo je nova Fincherova suradnja s Netflixom nakon što je 2020. godine objavio svoj strastveni projekt Mank, a The Killer također je projekt na kojem već dugo radi – za adaptaciju se odlučio još 2007. godine. Grafički roman The Killer kod nas je jednostavno preveden Ubojica, a originalno je objavljen na francuskom još 1988., da bi međunarodnu slavu stekao 2000-ih kad je izdan u SAD-u nakon čega su uslijedile razne nagrade.

The Killer bit će prvo predstavljen na Venecijanskom filmskom festivalu (Biennale) 3. rujna, zatim 27. listopada dolazi u odabrana kina, a 10. studenog na Netflix.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala