Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


DiCaprio u Eastwoodovoj verziji mjuzikla A Star is Born?
Glavna ženska uloga trebala bi pripasti r'n'b divi Beyoncé koja će utjeloviti mladu pjevačicu u potrazi za slavom

DiCaprio u Eastwoodovoj verziji mjuzikla "A Star is Born"?

Foto: PR Photos

Poznato je kako je glumac Leonardo DiCaprio već surađivao s redateljem i glumcem Clintom Eastwoodom i to na filmu "J.Edgar", a izgleda i kako je ta suradnja bila presudna za nadolazeći filmski projekt. Još u siječnju najavljeno je snimanje remakea muzičke romantične drame "A Star is Born" iz 1976. godine, kada su glavne uloge imali Barbra Streisand i Kris Kristofferson (točnije remake remakea iz 1954. kada je glavnu ulogu imala Judy Garland, dok original zapravo seže još iz davne 1937. godine s Janet Gaynor).


Sada redateljsku palicu preuzima Eastwood, a glavne uloge će pripasti r'n'b divi Beyoncé te navodno sada i Leonardu DiCapriju. Ideja je, prema glasinama, za sada još uvijek u razradi, a prihvati li Leonardo spornu ulogu, u filmu će utjeloviti posrnulu glazbenu zvijezdu koja pomaže mladoj pjevačici u potencijalnom usponu i pronalaženju slave preko noći.


Isto tako kruže i glasine kako je glavna uloga trebala čak biti dodijeljena Willu Smithu, a i da bi se Eastwood mogao čak odlučiti za 3D verziju filma. Što će nam ova neobična suradnja u konačnici donijeti, preostaje nam jedino pričekati neke službene potvrde, a spomenimo kako se biografska drama "J.Edgar" u američkim kinima očekuje 14. prosinca.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    fox89 fox89 @ 28.6.2011. 18:37

    ", a izgleda i kako je ta suradnja bila presudna za nadolazeći filmski projekt." "J.Edgar" i to na filmu Clintom Eastwoodom već surađivao s redateljem i glumcem Leonardo DiCaprioPoznato je kako je glumac

    pročitao sam uvod i mislio da je već izdan film, a da ga ja nisam gledao pa je bilo paničnog klikanja po imdb-u

    uglavnom, veselim se svemu što eastwood radi, samo da ne bude u 3D tehnici

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala