Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalni trailer i poster za Scorseseovu krimi dramu Ubojice cvjetnog mjeseca
Od sutra u kinima diljem svijeta; u glavnim ulogama su Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone i Robert De Niro

Finalni trailer i poster za Scorseseovu krimi dramu "Ubojice cvjetnog mjeseca"

Foto: YouTube

Još jedan trailer za Killers of the Flower Moon je stigao, ovaj put riječ je o finalnoj najavi prije nego što film sutra dođe u kina diljem svijeta, a tu je i novi poster za IMAX.

U hrvatskom prijevodu Ubojice cvjetnog mjeseca riječ je o epskoj kriminalističkoj vestern sagi u kojoj se ljubav susretne s nevjerojatnom izdajom. S obzirom na jaku promociju Paramount Picturesa i Apple Studiosa, malo tko ne zna da je riječ o filmu snimljenom prema stravičnoj istinitoj priči o događajima protiv članova plemena Osage u Americi tijekom 1920-ih.

Tragična priča ispričana kroz romansu Ernesta Burkharta (Leonardo DiCaprio) i Mollie Kyle (Lily Gladstone) govori o sumnjivim ubojstvima članova plemena Osage koji su preko noći bili postali najbogatiji ljudi na svijetu radi otkrića nafte koja se nalazila ispod njihovog teritorija. Bogatstvo američkih domorodaca odmah je privuklo bijele uljeze koji su manipulirali i ukrali što više novaca od Osagea prije nego što su pribjegli ubojstvu.

Režiju potpisuje Martin Scorsese koji je na scenariju radio s Ericom Rothom prema bestseleru Davida Granna, a glavnu glumačku ekipu čine već spomenuti Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone i Robert De Niro. Tu su još i Jesse Plemons, Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins te Jillian Dion, a mnogi ga s nestrpljenjem očekuju jer su ga neki kritičari prozvali najboljim Scorseseovim filmom zadnjih desetljeća te najboljom DiCaprijevom performansom u cijeloj karijeri.

Ubojice cvjetnog mjeseca u hrvatska kina stiže već sutra, 19. listopada, kad će biti i svjetska premijera filma, a nakon toga ga očekujemo na streamingu Apple TV+ za što datum još uvijek nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala