Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko ide na Eurosong? Daria Kinzer ili Jacques Houdek?
U posljednoj polufinalnoj emisiji iznenađujuće je ispao dosadašnji miljenik gledatelja Mirko Švenda Žiga

Tko ide na Eurosong? Daria Kinzer ili Jacques Houdek?

Foto: HRT

HRT-ovo natjecanje Idemo na Eurosong, ovogodišnja inačica Dore, pomalo je došlo do svoje velike završnice. Kao što je i očekivano, najveća zvijezda među 24 natjecatelja koji su sudjelovali u izboru, Jacques Houdek, prošao je u finale. Iako se očekivalo kako će mu suparnik biti popularni Međimurec Žiga, na iznenađenje svih, u finalu se našla Daria Kinzer.

Iako je u svim dosadašnjim emisijama Žiga uvijek pobrao najveći broj glasova gledatelja, ovoga puta potukli su ga i Daria Kinzer i Jacques. 
 

 
Jučerašnji žiri sastojao se od dive hrvatske estrade Josipe Lisac, jedine domaće pobjednice Eurosonga Emilije Kokić i Branka Bubice iz klape Maslina. Iako je žiri pažljivo birao riječi, neupitno je bilo vidljivo kako im je Jacques svima favorit. 
 
- Nadam se da će se i Žigini fanovi složiti da je Jacquesov talent neupitan. On je svjetska kategorija pjevača - rekla je Emilija, dok je za Žigu komentirala kako joj se sviđa njegova srčanost i emocija.
 

 
Daria, Jacques i Žiga u ovoj su emisiji sami birali po dvije pjesme. Tako je Daria otpjevala pjesmu Zdenke Kovačiček Žena za sva vremena i Simply the best legendarne Tine Turner, iza koje je uslijedio Jacques Houdek s Gibonnijeve Dvije duše. Jacques i Žiga su oboje odabrali pjesmu You Raise Me Up skupine Secret Garden, koju je Houdek bez problema interpretirao, za razliku od Žige, koji ima hendikep nepoznavanja engleskog jezika. Iako se Žiga iskupio izvedbom pjesme Bitanga i princeza grupe Bijelo dugme, očito nije ostavio dovoljno dobar dojam.
 

 
Još netko nikako da se poboljša, a to su voditeljski dvojac Kostadinov i Paraminski. Netelevizični duo i ovoga je puta bio mučan za gledanje, no srećom ostala je još jedna emisija u kojoj ćemo saznati tko će biti hrvatski predstavnik za Eurosong. U finalu će biti izvedene po tri pjesme, specijalno napisane za finaliste.
 
J.K.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala