Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hoće li Blake Lively postati nova Carrie Bradshaw?
Priprema se prequel filma Seks i grad, u kojem bismo trebali vidjeti mladu Carrie na početku karijere u N. Yorku

Hoće li Blake Lively postati nova Carrie Bradshaw?

Foto: PRphotos

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo vidjeti mladu Carrie Bradshaw dok ulazi u svijet mode, možda vam se posrećilo. Navodno se priprema film prethodnik slavnoj seriji Seks i grad, koji bi se snimao po knjizi Candace Bushnell iz 2010. Carrieini dnevnici, piše MTV.

No umjesto previše osvrtanja na '80-e, film bi trebao prikazati potpuno novu skupinu modno osviještenih i slobodnih djevojaka, koje bi utjelovile ranije verzije omiljenih Carrie, Charlotte, Mirande i Samanthe. Iako je produkcija tek u povojima, autor/ redatelj/ producent serije i filma Seks i grad Michael Patrick King već je bacio oko na Blake Lively, zvijezdu serije Tračerica (Gossip Girl), za ulogu koju je ljubiteljica krpica Sarah Jessica Parker pretvorila u žensku ikonu.

- Prequelom se želi udahnuti novi život u dragu priču te prikazati prvih nekoliko mjeseci Carrie Bradshaw u New Yorku i početak njezine veze sa starijim muškarcem - rekao je neimenovani izvor.

Blake Lively možda bio bi zaista bila prava osoba za tu ulogu, jer upravo je zvijezda popularne Tračerice postala ljubimica glavne urednice Vouge-a, zloglasne Anne Wintour, i modnog kreatora Karla Lagerfelda. Osim što je proglašena za najbolje odjevenu osobu 2010. po izboru Vouge-a, Blake je ulogom Serene van der Woodsen u Tračerici, mlade bogatašice sa njujorškog Upper East Side-a, postala televizijska ikona stila. Sve to čini je odllično kandidatkinjom, no može li zaista itko popuniti Carriene Manolo Blahnik štikle?
 

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala