Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 15.10.
Večer donosi utakmicu za kvalifikaciju na Euro 2024. (Wales – Hrvatska) te solidan izbor filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 15.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Kvalifikacije za Euro 2024., Nova TV u 20 sati
Hrvatska kreće u borbu za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

Nogometna groznica, HTV 2 u 22 sata
Sapunica u Premier ligi ima karizmatičnog novog protagonista - Joséa Mourinha. Navijači i mediji oduševljeni su njegovom bahatošću i ekstravagantnošću, koje se uklapaju u sada uistinu globalnu ligu.

Podmornica, HTV 3 u 22:50 sati
Sumnje na U-822 sve više jačaju dok Frank pokušava unovačiti još prebjega. A u blizini, na U-612, Wrangelovo nezadovoljstvo razjedinjenom posadom raste.

FILMOVI

Seks i grad, RTL u 20:15 sati
"Nakon godina života u gradu pretpostavila sam, ako moje prijateljice i ja ikada dobijemo završetke iz bajki, tu bi morao biti kraj priče. No pravi život uvijek donosi obrate" - Carrie Bradshaw.

Slučajni predsjednik, HTV 1 u 21:10 sati
Barry Levinson, redatelj koji nam je 1997. godine donio satiru Wag the Dog, još jednom ismijava američki politički sustav u ovoj dramediji u kojoj glavnu ulogu tumači legendarni komičar, Robin Williams.

Kartel, Doma TV u 21:40 sati
Ovim akcijskim trilerom Vin Diesel se pokušao odmaknuti od imidža snagatora u akcijskim razbibrigama izabravši žestoku priču o borbi policije i trgovaca drogom na američko-meksičkoj granici.

Hladna istina, Nova TV u 23:15 sati
Željno iščekivano druženje s obitelji u Španjolskoj pretvara se u opasnu avanturu i borbu za spas života najmilijih. Will Shaw nađe se u situaciji da u zemlji koju ne pozna, čiji jezik ne razumije. Otkriva da mu je otac agent CIA-e i cijela situacija dobiva novu dimenziju. Tko su zapravo njegovi neprijatelji?

Sve što poželiš, HTV 1 u 0:25 sati
U ovom filmskom ostvarenju, nakon dugo vremena vraća se osebujna Monthy Python ekipa koja je udarila kamen temeljac modernoj komediji te stvorila najutjecajniji britanski televizijski proizvod u povijesti. Razlog više za pogledati film je i maestralno odigrana posljednja uloga legendarnog glumca i komičara Robina Williamsa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala