Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I tek tako... Sara Ramírez neće biti dio 3. sezone popularne serije
Čini se da su Che i Miranda - gotovi, a novu sezonu "And Just Like That..." očekujemo tek tijekom 2025.

I tek tako... Sara Ramírez neće biti dio 3. sezone popularne serije

Foto: YouTube

Nekoliko pouzdanih izvora navelo je kako u novoj, trećoj sezoni serije And Just Like That... (I tek tako) više nećemo gledati Saru Ramírez kao Che Diaz, piše Variety.

Nakon dvije sezone Ramírez više neće biti u ulozi komičara Che Diaz, što ne čudi ako uzmemo u obzir da je lik doživio mahom negativne reakcije kod gledatelja te je postao izvor meme-ova. No, do raskida suradnje došlo je nedavno i to, prema nekima, zbog napisa koje Ramírez ima na Instagramu pa je Daily Mail prošlog mjeseca počeo nagađati da su propalestinski stavovi razlog otkaza na seriji. Po najnovijim informacijama, Ramírez nisu otpušteni sa serije zbog objava na društvenim mrežama, već zbog toga što se o liku Che više nema što ispričati.

Podsjetimo, u prvoj sezoni Che su imali podcast s Carrie (Sarah Jessica Parker) što je dovelo do toga da se Miranda (Cynthia Nixon) zaljubila u njih te okončala svoj brak sa Steveom (David Eigenberg). Miranda je potom otišla za Che u Los Angeles, ali tijekom druge sezone par se malo-pomalo raspao pa očito neće biti teško lik u potpunosti maknuti iz priče. Druga sezona završila je Carrienim oproštajem od starog stana u kojem su se našli svi njezini prijatelji, osim Samanthe (Kim Cattrall) koja je tek nakratko prikazana kako nije stigla na let do Carrie – što je otvorilo mogućnost da se ona pojavi u novoj sezoni. Radnja nastavka priče dosad nije poznata budući da je odnos Carrie s Aidanom (John Corbett) postao nepostojeći zbog njegovih problema s jednim od sinova.

Treća sezona serije I tek tako u produkciju kreće kasnije ove godine kako bi tijekom 2025. na streamingu Max mogla krenuti s prikazivanjem.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala