Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danny Glover u obrani Mela Gibsona: On je moj prijatelj!
Glover je rekao kako njegov kolega i prijatelj prolazi kroz teško razdoblje, a zadnji su se puta sreli na pogrebu

Danny Glover u obrani Mela Gibsona: "On je moj prijatelj!"

Mel Gibson posljednjih je godina svojim ponašanjem odbio mnogobrojne fanove, ali i udaljio holivudske kolege. Prvo je uhićen zbog vožnje pod utjecajem opijata, potom se pokazao kao antisemitist, da bi zatim uslijedile optužbe o zlostavljanju bivše djevojke Oksane Grigorieve i njihove kćerke Lucie. No, na njegovoj strani još uvijek postoji netko: njegov kolega iz filma Smrtonosno oružje Danny Glover.

Glover se trenutačno nalazi na Sundance film festivalu, gdje promovira svoj zadnji film Black Power Mixtape, te je komentirao najavljeni remake slavnog serijala u kojem su obojica glumaca nosili glavne uloge. Govorio je i o svom prijatelju Melu Gibsonu.

- Volim Mela. On je moj prijatelj. Prolazi kroz teško razdoblje, no svi smo imali te faze - kaže Glover. Gibson se trenutačno ne pojavljuje mnogo u javnosti, pa su se Glover i Gibson zadnji put sreli na jednom pogrebu. - Potrčali smo jedan drugome u zagrljaj - prisjetio se Glover.


- On je vrlo velikodušan čovjek, koji, bez obzira kroz šta prolazi, uvijek je u potrazi za većim značenjem - rekao je Glover o svom prijatelju.

 Voljet ću ga do kraja života, kaže Jodie Foster

Glover nije jedini koji je stao u Gibsonovu obranu. Jodie Foster, koja je također surađivala s Gibsonom, i to u filmu Maverick 1994., rekla je kako je Gibson bio jedna od najlakših, najsimpatičnijih osoba s kojima je ikada radila.

- Čim sam ga srela, znala sam da je to čovjek kojeg ću voljeti do kraja života - kaže Foster.

- Kada volite prijatelja, ne napuštate ga dok se koprca. No što je još važnije, on je bio i jest, odan i iskren prijatelj. Nadam se da mu mogu pomoći da prevlada mračne trenutke - rekla je Foster.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    aya aya @ 23.1.2011. 12:44
    Čovjek je pošten, ipak karijeru uvelike duguje Gibsonu i Smrtonosnom oružju (1, 2 i 3). Do tada je, osim Silverada i Svjedoka, uglavnom glumio u serijama, a nakon toga mu je karijera strelovito uzletila.
  • #1
    0 0
    mario mario @ 22.1.2011. 23:49
    Danny je too old for this sh*t
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala