Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte što nas čeka u narednim tjednima u seriji Pravi detektiv: Zemlja tmine
4. sezona dramske serije krenula je jučer i oduševila gledatelje

Pogledajte što nas čeka u narednim tjednima u seriji "Pravi detektiv: Zemlja tmine"

Foto: YouTube

Novo poglavlje nagrađivane kriminalističke dramske serije Pravi detektiv krenulo je jučer i oduševilo gledatelje, a potom je stigla i službena najava cijele sezone u kojoj možemo vidjeti scene koje dosad nismo u raznim trailerima.

Dotakni tamu i tama će dotaknuti tebe, opis je četvrte sezone u kojoj glavne uloge imaju Jodie Foster i Kali Reis kao detektivke Liz Danvers i Evangeline Navarro koje moraju naučiti surađivati kako bi riješile slučaj tajanstvenog nestanka osmorice ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom.

Podnaslov nove sezone glasi Night Country, u hrvatskom prijevodu Zemlja tmine, te je već u premijernom prikazivanju privukla veliku pažnju te pohvale kritičara i gledatelja. Posebnost ove sezone jest i to što glavni slučaj obilježavaju i spiralne oznake koje smo već vidjeli u prvoj i trećoj sezoni tako da se obožavatelji nadaju konačnoj poveznici cijele serije. Uz Foster i Reis ostatak glumačke ekipe čine Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc i John Hawkes, showrunnerica serije je Issa López koja je napisala i režirala sve epizode, dok je tvorac serije Nic Pizzolatto ovaj put jedan od izvršnih producenata.

Svaka nova epizoda četvrte sezone serije Pravi detektiv: Zemlja tmine premijerno se prikazuje u noći s nedjelje na ponedjeljak po našem vremenu kad je i dostupna na streamingu (HBO) Max. Finalna, šesta epizoda na rasporedu je 18./19. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala