Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže i peta sezona serije Pravi detektiv
Showrunnerica Issa López vratit će se za kormilo i u petoj sezoni antologijske serije

Stiže i peta sezona serije "Pravi detektiv"

Antologijska serija Pravi detektiv vratit će se petom sezonom! Tek što je s prikazivanjem završila četvrta sezona, koju su predvodile Jodie Foster i Kali Reis, HBO je dao zeleno svjetlo za još jednu sezonu. Showrunnerica četvrte sezone bila je Issa López, a na istoj će se funkciji naći i u produkciji pete sezone.

López je izjavila kako jedva čeka vratiti se u mračni svijet kriminalističke antologijske serije: "Od zamišljanja do izlaska, serija Pravi detektiv: Zemlja tmine bila je najljepša suradnja i avantura mog cijelog kreativnog života. HBO je mojoj viziji vjerovao do samog kraja i jedva čekam sve ponoviti."

Četvrta sezona postigla je veliki uspjeh za HBO. Osim što je vratila antologijsku seriju na male ekrane nakon nekoliko godina čekanja, ujedno je ponovno oduševila gledatelje serije podsjećajući ih na stil prve sezone.

Radnja četvrte sezone bila je smještena u zabačeni Ennis na Aljasci, gdje smo pratili loklanu šeficu policije Liz Danvers (Jodie Foster) i policajku Evangeline Navarro (Kali Reis), koji su nevoljko morale surađivati nakon zagonetnog nestanka osam znanstvenika iz obližnje istraživačke stanice. Misterij njihovog nestanka produbljuje se kada ih nađu mrtve u ledu, a Danvers i Navarro moraju prijeći preko vlastitih nesuglasica kako bi riješile slučaj. Uz njih dvije u glavnim ulogama, u četvrtoj su sezoni glumili i John Hawkes, Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star LaBlanc te Christopher Eccleston.

Radi pandemije i kasnije štrajka scenarista je izlazak četvrte sezone bio odgođen za par godina, ali se očekuje kako na petu sezonu vjerojatno nećemo ponovno morati čekati pet godina no trenutno nije poznato kada bi ona mogla ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala