Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peter Dinklage bori se za vlasništvo nad kućom u prvom traileru za American Dreamer
U filmu također glume Shirley MacLaine, Matt Dillon, Danny Glover i Daniel Pudi

Peter Dinklage bori se za vlasništvo nad kućom u prvom traileru za "American Dreamer"

Sreća Petera Dinklagea nije mogla biti gora u prvom pogledu na trailer za nadolazeću Verticalovu komediju-dramu, American Dreamer. Uz četverostrukog dobitnika nagrade Emmy u ostalim se ulogama nalaze oskarovka Shirley MacLaine, Matt Dillon, Danny Glover, Daniel Pudi i Michelle Mylett. Između MacLaine i Dinklagea, komična kemija u dugometražnom prvijencu Paula Dektora prepuna je šarma dok neočekivani sustanari pronalaze način da žive u miru - na neki način.

Temeljen na istinitoj priči iz emisije This American Life na Chicago Public Radiju, Dinklage glumi profesora po imenu Phil Loder, koji baš i nema sreće u zadnje vrijeme. Phil se još uvijek nosi s emocionalnom posljedicom ne samo jednog nego dva razvoda i nije sasvim stekao financijsku sigurnost kojoj se nadao do ovog trenutka u svom životu. Iznad svega, on čezne za domom koji će zvati svojim, negdje gdje može imati puno dvorište o kojem se mora brinuti i udoban kutak unutra gdje može pisati svoje knjige.

Sa svim mogućim opcijama izvan njegovog cjenovnog ranga, čini se da je Phil naletio na previše dobru ponudu kada Astrid Finnelli (MacLaine) postavi oglas za sustanara koji će na kraju naslijediti prostranu vilu nakon njene smrti. No kada se ispostavi da je Astrid lagala da nema djece, stvari se zakompliciraju za Phila, koji shvaća da će imati konkurenciju za Astridin posjed.

Ako je trailer ikakav pokazatelj, American Dreamer će slijediti primjer s drugim epizodama This American Life koje su uspješno transformirane iz izgovorene priče preko radija u produkciju na ekranu. Dinklageov nadahnuti, ali užasno umoran lik savršeno odgovara uz MacLainein koji se kreće prema posljednjoj fazi svog života.

U međuvremenu, Dillon kao lukavi trgovac nekretninama, Mylett kao Dinklageova studentica i Kim Quinn kao Astridina pohlepna kći daju projektu dodatnu iskru potrebnu da se radnja pokrene. Šlag na torti je da duhoviti scenarij dolazi od Theodorea Melfija, dajući komičnim momentima snažnu stranu drame.

Film American Dreamer se u kinu i na digitalnim uslugama očekuje 8. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala