Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iz showa zauvijek 'otplesali' Zijad Gračić i Tihana Devčić
Uvjerljivo najboljom se pokazala Nera Stipičević, svojim paso dobleom zaradila je maksimalan zbroj bodova

Iz showa zauvijek 'otplesali' Zijad Gračić i Tihana Devčić

Foto: HRT

Nakon što je u prošlotjednoj emisiji ispala sportašica Ivana Brkljačić, ostalo je svega šest parova, koji nastavljaju žustru plesnu borbu, pete sezone Plesa sa zvijezdama.

Već pomalo užareni plesni podij otvorili su 'bilder' Petar Vlahov i partnerica Ana Domišljanović. Za svoju izvedbu jednog od najstarijih standardnih plesova, slowfoks, od žirija su dobili ovaj puta pohvale. Čak je i najkritičniji član žirija, Davor Bilman, prokomentirao kako je napredak očit i da je Petrovo držanje konačno omekšalo. Par je u ovoj emisiji osvojio 26 bodova.

Drugi par, Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac oduševili su žiri svojom teatralnom izvedbom paso doblea. Osvojili su 35 bodova, a Milka Babović im je podarila čak i prvu desetku. Od publike su kao i svaki put do sada zaradili gromoglasan pljesak.

U bijeloj dugoj haljini, Mila Horvat i plesni mentor Robert Schubert izveli su slowfoks i ostavili prilično dobar dojam. Prelijepa Mila zasigurno je očarala veći dio muške publike, a bome i žirija, koji ih je nagradio s zbrojem ocjena 36.

Šarmantni glumac Zijad Gračić ovaj put nije brojao plesne korake nego je pjevušio. No, njegova izvedba toreadora u paso dobleu nije bila naročita, kako je kazao Bilman. Zbog statične koreografije i premalo intimne, žiri im je ovaj put dodjelio siromašnih 22 boda.

Slowfoks su otplesali Bojan Jambrošić i partnerica Martina Bastić. Članovi žirija, Milka i Elio bili su naprosto oduševljeni te ih ohrabrili komentarom kako je njihov napredak kroz emisije zaista sjajan. Zbroj ocjena koji su zaradili, iznosio je 31 bod.

Šećer na kraju bili su do sad uvjerljivo najbolji Nera Stipičević i Damir Horvatinčić, koji su to iznova i potvrdili. Strastvenom izvedbom paso doblea ostavili su sve članove žirija bez teksta. Sjajni Nera i Damir, dobili su zaslužene desetke i tako osvojili maskimalan zbroj bodova, 40. Milka ih je pohvalila te poručila Neri da su oni par koji su dugo priželjkivali u emisijama.

Parovi s najmanjim zbrojem bodova, morali su otplesati tzv. ples odluke. Za ostanak su se borili Zijad Gračić i Petar Vlahov. Nakon izvedbe plesova, jednoglasnom odlukom žirija, muška plesna borba je završila u korist Petra Vlahova i Ane Domišljanović.

Od nastavka showa su se oprostili Zijad Gračić i Tihana Devčić. Iduću subotu gledamo pet parova kada borba postaje sve napetija i neizvjesnija.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala